Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zusaaa

CO TERAZ BĘDZIE ZPOLSKĄ WYPRZEDAŻ PO?

Polecane posty

Gość witaj ciemnogrodzieee
no niestety tylko tyle Wasze co sobie tu pogderacie i popiszecie a Platforma i tak będzie rządzić, ale mamy wolny kraj możecie troszku poszlochać podobno to pomaga ha ha ha

Gość SAKASZFILLA
miroslsawa--podaję Ci rękę 🖐️

Gość ZOSKAAA
Ludzie to są złodzieje, gałszywi i zuchwali POLACY MIEJCIE ROZUM I NIE DAJCIE SOBĄ MANIPULOWAC Badzcie mądrzy nie dajcie PO ZNISZCZYC TEGO PIEKNEGO KRAJU

może zejdzmy z tego tematu bo akurat kto w tym kraju używał służb specjalnych do polityki to wszyscy wiemy ale biedakom troszku nie wyszło ha

ale wiecie jaka mam fajną bekę z Waszego jazgotania normalnie do porannej kawy idealna komedia proszę o jeszcze

Gość SAKASZFILLA
Jak mawiał Piłudski -tu go zacytuję kieruję to do PO --"Polska to wspaniały kraj tylko ludzie ku.rwy" --"Pan jesteś jak prostytutka, wszystkim du.py dajesz" --"pierdel, serdel. burdel" słowa Piłsudskiego z mównicy

Gość zdrowo myślący
z dwojga złego to już wolę ten PIS, bo chociaż uczciwi są i to p.Gilowska trochę te podatki obniżyła. To jest bardzo dziwne lewica PIS obniża, a liberalna PO podnosi coś jest nie tak z tymi partiami, co innego mają w programach a co innego robią

Gość SAKASZFILLA
PO wg mnie ma mało wspólnego z liberalizmem liberalizm to równe szanse dla wszystkich tzn jak urodzisz się w biednym domu albo slumsach a masz talent aktorski to będziesz aktorem i dostaniesz Oskara urodziłeś się na wsi w biednej chacie -chcesz być adwokatem -będziesz a to gó. wno nic nie ma to PO zablokowało młodym ludziom dostęp do aplikacji prawniczych , tylko wtajemniczona elita może i ona zawiązała układ z PO że nie dopuszczą postronnych do ich elitarnego świata PO wchodzi w układy z bogatymi dzieląc społeczeństwo na takich którzy NIGDY pomimo predyspozycji nie będą mieli szans

Gość a co to jest to coś
PO - NAJLEPSZA PARTIA TUSK - NAJLEPSZY PREMIER

Gość SAKASZFILLA
PiS prowadzi politykę sprawiedliwą nie wiesz co z tobą będzie w przyszłości albo np jak twój członek rodziny będzie miał wypadek i straci nogi to wg poltyki PO jest to pasożyt z małym ubezpieczeniem i niech lepiej już umrze, chyba że ma dużo kasy to niech płaci lekarzom za rehabilitację trzeba być sprawiedliwym każdy bogaty, biedny, małozdolny, kaleki, kobieta z dziećmi, biznesmen -mają prawo żyć i mieć równe szanse nikogo nie dyskryminować

jeszcze jeden wpis i uciekam bo nie ma sensu , bo i tak bedzieci szczekac jak Ci Wasi idole. Z tymi biednymi to jest tak mam sąsiada który zawsze płacze ze mu brakuje ze to przez rząd, a czemu mnie jest stac na tamto sramto itd. tylko , że jak ja wpadam do domu na 10 minut pomiedzy jednym zajęciem a dtrugim to on rozpala grilla i krata browaru już stoi i siedza wraz z tymi płacącymi przy piwku, jak ja w sobotę jadę zająć się kolejnym swoim tematem, to on na podwórku siedzi ze swoją żoną , piją kawę i narzekają jak to im jest źle - no to taki ma ły przykład których mógłbym podać setki

Gość niestety,każdy naród
ma taką władzę na jaką zasłużył.Boję się,że zasłużyliśmy na PIS.Skoro sami o sobie piszecie "polaczki".Kto ma nas szanować jeśli nie szanujemy siebie?

Gość SAKASZFILLA
to żenada że ktoś zobaczy jakiegoś zwolennika danej partii i uogólnia że wszyscy tacy są , zwyczajne prymitywne stereotypy a ja znam zwolennika PO który cwaniakuje i codziennie pije , jest gejem i bzyka chłopców w swoim domu i co ? mam uogólnić że każdy fan PO traki jest ? weź sie uspokój i nie uogólniaj bo jesteś osoba małostkowa i ograniczona.

Gość witaj ciemnogrodzie
skoro lubi sie napic i walic facetów i stac go na to to co Ci do tego, szkoda Ci że Ciebie nie bzyka czy co??? Marne porównanie

Gość dobre dobre jeszcze tego nie y
hehe polska dawno sprzedana jesli by ktos nie wiedzial chyba nie znacie naszej sytuacji finansowej ze pl ma dlugi. wiec co za ruznica kto bedzie prezydentem skoro prezydent malo co ma do powiedzenia moze tylko reprezetowac kraj a to donald tusk bardziej zadzi bo jest premierem premier wiecej moze nic prezydent w kraju

jak ludzi interesuje tylko to kto z kim się bzyka to potem jest jak jest.

Gość SAKASZFILLA
ale ja chce być dumna i nie chcę kłaniać się bogatym krajom tak jak PO liże rowa i wystawia du.pe możnym tego świata Trzeba mieć godność, powiedzieć prawdę współczesny świat , nawet Obama laureat nagrody Nobla milczy o Katyniu bo chce mieć dobre stosunki z Rosją Koniec z kłamstwami !!!! Nie da się iść w przyszłość zakrywając przeszłość !!!!! Historia i prawda nas wyzwoli.Możemy być modni i współcześni ale nie koliduje to z prawdą historyczną !!!!!!!

Gość ja pierdoleee
czy waszym konikiem jest tylko ten katyn dajcie juz tym ludziom ktorzy tam leżą spokój, tak jak wszyscy oni chca JUZ MIEC SPOKOJ I CHYBA NIE CHCA ABY ICH WYCIAGAC CO CHWILE

PIS sprawiedliwy? coś nowego.Popatrz,człowiek codziennie dowiaduje się nowych faktów o cudownym PISie i cudownym Prezydencie.Wystarczy umrzeć i już wszyscy cię lubią i cenią.Samo to,że pisali,że zginęła elita.Cóż,jaki naród-taka elita.Widać po komentarzach jak jesteśmy niepoważni i wręcz śmieszni.Jarosław na prezydenta? mało było jednego?

A życie już takie jest,że to nie bogaty kłania się biednemu.Do roboty a nie liczyć na inny porzadek swiata.

Gość WITAJ CIEMNOGRODZIEE
NARESZCIE KTOS ROZSĄDNY bravo!!!

Gość SAKASZFILLA
Jarosław nie chce być prezydentem, wystarczy że brat był i nikt nie jest maniakiem dla mnie ważniejsze jest godność , honor i mieć podniesione czoło niż dawać sie sprzedać za srebrniki ja potrafie zarobić, dam sobie radę ale brudnych pieniędzy nie biorę

Gość mimimimi
PO nas sprzeda i puści z torbami. Gdzie ta obiecana Irlandia? No gdzie?! Ja zapierniczam po tyle godzin i wiecznie na wszystkim musze oszczędzać. Mam dosyć Tuska i jego obietnic. Mam nadzieję, że Komorowski nie wygra tych wyborów. To będzie dla nas koniec.

Skoro nie chce to chwała mu za to.Wie,że nie ma szans, a porażki by nie zniósł.

Gość do skaszfilaa
juz pisałaś o tej godności z 5 razy na tym toipiku, cos chyba masz na sumieniu skooro tak to podkreslasz hihi

Gość zmienie temattt
ostatnio nabrałam zwierzecej ochoty na seks i jak sie kocham z mężem to strasznie krzyczę, jak ranoio spotykam sassiadów to sie mi smiac chce bo sie dziwnie na mnie patrza jak myslicie co myślą, a juz po tym tygodniu po moich krzykach to jakby ich wzrok zabijal to by mnie juz 100 razy pogrzebali

Gość SAKASZFILLA
hahahahahahaha

Gość miss medwiediew
wy PO wcy jestescie malo inteligentnymi ludżmi i przez takich jak wy POLSKAE ZRUJNUJĄ zwykła chlopska cholota co mozna jej ciemnote wcisnac. PO to zwykli złodzieje a PiS chiociaz fanka nie jestem prawda taka ze jedyni uczciwi. ps jesli bedzie jaroslaw kandydowal ma mój glos

Gość SAKASZFILLA
też nie jestem zagorzałą fanką PiS i daleko mi do mohera ale co mam wybrać ? :-O przecież nie POwiaków , sprzedawczyków za psi grosz

Gość nie chce sie czepiac
Nie przeczytałam całości, bo mi łzy wzruszenia oczy zalały. HHHAAAHAhaahaaHA do witaj ciemnogrodzie - no dawno nic mnie tak nie ubawiło, jak stwierdzenie, że Kwaśniewski umiał się zachować. Noż kurde wszystko mogłabym strawić, ale to hit absolutny. Mam prośbę: moze podasz mi konkretne sytuacje, kiedy to nasz były prezydent zadał takiego szyku? Albo Ci pomogę: a) jak ledwie się na nogach w Charkowie trzymał? b) jak na oficjalnej uroczystości w jarmułce zasuwał? c) czy może zwrot: Ludwiku Dornie i psie Sabo (świadczący niewątpliwie o jego polocie i trzeźwości nie tylko umysłu 0 zrobił tak piorunujące wrażenie? d) już wiem na pewno podczas ostatniej pielgrzymki Ojca św, kiedy nie uklęknął aby pierścień pocałować, bo trzeba by mu pęcinki naciąć żeby sie zginały. Kwaśniewscy mieli prezencję i z tym się zgodzę, ale tyle wstydu, co ten buc Polsce narobił to szok