Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zusaaa

CO TERAZ BĘDZIE ZPOLSKĄ WYPRZEDAŻ PO?

Polecane posty

Gość zusaaa

GDYBY CHOCIAZ JAROSLAW CHCIAŁ KANDYDOWAĆ A TAK NIE MA KTO ZNIMI WALZYC BEDA TERAZ SPRZEDAWAC POLSKĘ DO WOLI

Gość edkaaa
Wczoraj w krakowie ludzie tez rozmawiali ze boją się tych rządów PO. PO to partia dla bogatych biendi się nie licza. jak był lech to mial kto znimi walczyc. nie sadze zebyjaroslaw kandyydowal ja na jego miejscu pokazalabym polaczkom jak nie umieli docenic czlowieka ktory dbał o interes Polski to teraz polaczki radzccie sobie sami. tylko tacy jak palikto sobie poradzą

Gość edkaaa
o JEZU !! TO BYŁO BY NIEMOŻLIWE I NIESMACZNE ON POWINIEN KANDYDOWAC DO ZAKLADU UZALEZNIEN NA ODWYK

Gość bozenkaStolica
MUSIMY ZROBIC PIKIETE I PROSIĆ ŻEBY PAN KACZYŃSKI STARTOWAŁ W WYBORACH BO NIE MA GODNEGO KANDYDATA

Gość castor.81
a co wam przeszkadza PO ja uwazam ze wsyztko powinno być prywatne i dobrze robia ze sprzedają. a nie pacjent przychodzi do spzitala i wsyztsko musi sie nalezy. sam poró powinien kosztowac 2000zl to nie bedzie korupcji wśrdo lekarzy i poloznych. kogo nei stac to nie rodzi w domu. bo kto nie zaradany nie ma kasy to juz jego sprawa ze jest nieudacznik

Gość juuustka
a myślicie ze wogle jest szansa zeby jaroslaw kandydował? to ostatnia nasza nadzieja.PO nas wykonczy sprzeda razem z butami

Gość i wlasnieeee
mi PO nie przeszkadzalo, smialam sie z tych pokladów gazu poki mi sie oczy nie otworzyli i nie przeczytałam ze jednak PO sprzedało złoza gazu amerykanom ktore polsce by wystarczyly na 150 lat..... jednoczesnie w ramach bratania uzaleznilismy sie od Rosyjskiego gazu :( Pod rzadami po weszlo cichaczem wiele niekorzystnych ustaw, a jak prezydentem bedzie ktos z PO to juz po Polsce :( Polska bedzie rządzić jedna partia :(

Gość witaj ciemnogrodziee
PO najlepsza partia rządząca, Kwaśniewski najlepszy prezydent do tej pory i to są fakty, a kto piszczy te nieroby coi sie pracowac nie chce i pod mopsem stoją, za robotę się wziąś a będzie żyło się lepiej

Gość juuustka
idz ty wariacie chyba jestes chory od kiedy to wyprzedawanie tego co cenne jest normalne? a ten pijaczyna czym sie zasluzyl? ze posmiewisko robil latal pijany po swiecie ze tez on sie nigdy nie rozwalil ale zlego diabli nie wezmą

Gość witaj ciemnogrodzieee
"ten pijaczyna" miał chociaż prezencję i potrafił się zachować, a nie pluł jadem w każdej sytuacji i był lubiany przez głowy innych Państwa, inni niestety nie za bardzo byli lubiani , a zrobił naprawde sporo, a nie na każdym kroku pluł jadem i nie mógł się zgodzić z nikim i tak jak napisałem PO najlepsza partia, Kwaśniewski najlepszy prezydent

Gość SAKASZFILLA
teraz wysprzedadzą Polskę bogaczom, podzielą jak na rozbiorach, zagraniczne koncerny będą miały tu roboli za pół darmo,podwyższą podatki, zrobią płatną służbę zdrowia :-( jak zarabiasz 2 tys albo mniej to prędzej zdechniesz bo raka lub inne choroby -nie będzie sie opłacało takiego pacjenta leczyć bo nie ma drogiego ubezpieczenia masakra :-( historia będzie zakłamana a Tusk będzie lizał rowa ruskom,z podręczników szkolnych skasują wiedzę o Katyniu, Putin tak zrobił w Rosji marny nasz los

Gość SAKASZFILLA
Polska już nie będzie dumnym krajem z podniesionym czołem jak powiedział jeden - Polska to brzydka panna bez posagu żenada :-O jaki nasz los, politycy PO będą dawać du.py każdemy bogatemu , sprzedadzą nas jak swołocz za psi grosz , żebyśmy służyli, żebyśmy byli rynkiem zbytu dla szjsowatych wyrobów z zachodu :(

ale wy jestescie ciemniaki, az szkoda słów pamiętajcie lepiej 2 razy z ruskimi zgubić jak z amerykanami 5 razy znaleźć , BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ

Gość SAKASZFILLA
Ja wole Ruskich niż Amerykanów Nic do nich nie mam , są braćmi naszymi A ten Obama , maupy nie lubie POZORANT jest

Gość zygmuntlubln
PO omotało niewyksztalconych ludzi wcisnelo im ciemnote a oni idą jak owce

Gość mam nadzieję, ze nie dojdzie d
do tego, zeby jarosław kandydował. Tylko nie to :O Choć z drugiej strony wątpię, aby chciał oddać wladzę...

Gość zdrowo myślący
PO najlepsza partia hahahahahahahhahahahahaha, liberalna hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahaha a gdzie są niskie podatki koleżko?

Gość SAKASZFILLA
wątpię żeby Jarosław chciał kandydować ma żałobę, został sam, tylko matka chora nie w głowie mu robienie sukcesu i być prezydentem wystarczy że brat był spokojnie

Gość miroslsawa
to kogo dadzą z PiS? ktos musi walczyc z tymi sprzedawczykami tak jak LEch nie dawal sprzedawac Polski. teraz odczujemy dopiero rzady PO

ciemnogrodzie wy byście tylko chcieli coś, a co macie do zaoiferowania tylko stanie pod mopsami, ubieganie sie o becikowe, nie płacnie dpodatków weźcie sie kurwa nieroby wreszcie za robote a nie tylko cos dostawac byście chcieli, trzeba zapierdalac od switu do zmroku i wtedy sie nie narzeka bo po pierwsze się ma, a po drugie nie ma czasu na głupie rozmyślania i wypisywanie bzdur, ja zapierdzielam na maksza i mam wszystko czego dusza zapragnie jest mi dobrze i nie narzekałem i nigdy narzekał nie bede , jest mi wspaniale z takimi rzadzącymi (czyt. premier + rząd)

Gość zdrowo myślący
wiecie czym się różni PO od PISU? PiS nie zrobił lustracji, a PO liberalizacji

ha ha ha ha ha aleście śmieszni wy jeszcze macie nadziję , że ktoś z pisu ma szanse na prezydenture, koń by się uśmiał, oj szkoda mi Was, Platforma tylko platforma

Gość zdrowo myślący
człowieku, ale dlaczego ten wspaniały rząd jak i wszystkie pozostałe, które były zabiera mi ponad 80% moich dochodów? dlaczego ja muszę płacić podatki za to, ze pracuję?

Gość SAKASZFILLA
zwolennicy PO żeby żyć muszą kraść a zwolennicy PiS nie muszą kraść żeby zarobić ja potrafie pracować i na pieniądz nie narzekam ale chce wolności i prawdy historycznej oraz dumy narodowej nie chce żeby POwiacy dawali wszystkim du.py :-O

Gość miroslsawa
IDZ TY ZLODZIEJU WON Z TĄD!

Gość miroslsawa
PIĘKNIE TA SZAKSZWILA NAPISALA PIEKNIE! MAMY JESZCZE MADRYCH LUDZI W POLSCE

no wlasnie dlatego, poczytaj człowieku w polsce podatki nie sa wcale tak wysokie na tle innych Państw, ale coś słabop pracujesz skoro masz tu czas siedziec i narzekać ha ha ha

Gość zdrowo myślący
witaj ciemnogrodzie tak oczywiście, najlepiej godzić się na wszystko to czemu Komorowski już w 2 godziny po wypadku zaczął się dobierać do aneksu raportu WSI. co bał się cwaniaczek. hehehe