Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KapeluszBitelsa

Praca związana z pisaniem/rysunkiem

Polecane posty

Gość KapeluszBitelsa

Jestem studentką, poszukuję pracy związanej z wyżej wymienionymi zajęciami. Tak się składa, że potrzebuję pieniędzy, ale i chciałabym zajmować się czymś, co kocham.

Gość KapeluszBitelsa
Czy moglibyście mi coś doradzić ?

Chętnie podejme współpracę z kimś kto umie rysować w stylu dziecięcym (patrz moje aukcje, moja strona www). Płacę za cały zestaw.

Gość oo uśmiecham się
ojej, fajna sprawa... Tiramisu, tzn. jak to jest... w jakim formacie taki próbny rysunek np.? i co później?

Gość KapeluszBitelsa
Hm, musiałabym to przemyśleć. Potrzebuję pracy, która nie tylko będzie źródłem zarobku, ale i pomoże mi się rozwinąć (w przyszłości planuję studia artystyczne).

Gość w tym klimacie
hej, ja też szukam czegoś zw. z rysowaniem i pisaniem, to również moje pasje od dziecka, udało mi sie już kilka razy w ten sposób zarabiać przez jakiś czas, teraz znowu szukam. Tiramisu - napisz coś więcej o swojej ofercie proszę :)

drzewiecki: no tak, najłatwiej napisać że zdzieram... a co mam za darmo rozdawać? koszt maszyny 100 tysięcy złotych, koszt farby, koszt folii samoprzylepnej, narysowanie bądź wynajęcie kogoś kto narysuje... no tak, ja to wszystko robie i mam za darmo :D PS. walnij się w łeb, to normalna cena rynkowa, a ja sprzedaje duże i piękne zestawy które się trzymają ściany przez długie lata. zamów takie z firmy w stylu Fisher Price to za 5 naklejeczek zapłacisz tyle co u mnie za 2 metry kwadratowe.

ale paskudne te naklejki, ktoś je w ogóle kupuje? jak bym była dzieckiem to bym się z łózeczka rzuciła byle nie patrzeć na takie ohydztwo na ścianie :( (chodzi mi o to że zbyt pstrokate i kolorowe...oczopląsu można dostać! no i nie sa w najlepszym guście)

świetnie, że ci się nie podobają, na szczęście dzieci uwielbiają takie kolorowe naklejki i często same sobie wybierają jakie chciałyby mieć w swoim pokoju. Pozdrawiam ciepło :)

nie, dla dorosłych będę robić za jakiś czas ;P póki co robię projekty hehehehe. ale to takie dekory czarnobiałe będą ;] dla ciebie specjalnie wydrukuję gołą kafeterianke :P

Gość masakra biedne dzieci

Gość do tiramisu
Zaprojektuje taki zestaw za 100 zl netto, efekt koncowy bedzie w corelu, jako wektory. Paleta CMYK? inteligentny.grafik@gmail.com

dziękuję za twoją propozycję:classic_cool: , ale nie mam aż tak dużej ściany ,żeby mi się wszystkie fałdy tłuszczu przeciętnej kafeterianki na niej zmieściły :p

w tym klimacie: więc: płacę za gotowce. muszą być wykonane w formie pliku vektorowego (to podstawowe wymaganie) no i trzeba czuć ten klimat - jeśli potrafiłabyś narysować coś takiego jak ja sprzedaje to chętnie, ale jeśli tego nie czujesz to nie ma co angażować obu stron w nieowocną współpracę ;)

Gość do Tiramisu
Fajnie żuki gnojarze, sama chciałabym mieć takie na ścianie :D

drzewiecki: a czemu ty chcesz decydować za rodziców czym chcą udekorować pokój? jeśli ktoś chce tapetę to kupuje tapetę, jeśli ktoś chce mieć namalowane na ścianie to wynajmuje malarza, jeśli ktoś chce naklejki to kupuje u mnie, proste? :P

Gość jarus dla ciebie
zrobie projekt jednej wybranej czesc ciała kobiety w 3d ,jak obkleisz pokoik bedziesz miał przytulna jaskinię :p

Gość do tiramisu
Niestety, nie na Forum :) Prosze o maila. Musze juz zmykac.

Gość askanka
do tiramisu - te rybki mozna nakleic w lazience na plytkach?

Gość KapeluszBitelsa
Ej, ale zaśmieciliście mi temat :/

rodzice jakoś wolą wybierać bardziej żywe kolory, zresztą whatever. ja już muszę lecieć, buziaki ;) jak ktoś ma sprawe to: bigtrix@naklejki-dekoracje.pl do askanka: tak można naklejać na każdej płaskiej i czystej powierzchni

Gość KapeluszBitelsa
Wolałabym coś innego, zwłaszcza interesuje mnie dekoracja, projektowanie wnętrz, ozdabianie.

Gość kira z deathnote
nie sa zle te zestawy ale ja umiem malowac i sama dziecia namalowalam np ksiezyc na suficie

Gość KapeluszBitelsa
Piszcie proszę na temat, bo robicie cholernego offtopa.

Gość zaprojektujesz mi biuro
i salon odzieżowy?? płace 2 tys. pracy na okolo 2-3 tyg