Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasoleczka kochana

Fasoleczka kochana moja

Polecane posty

Gość fasoleczka kochana

Zrobiłam dwa testy na obu dwie wyraźne kreseczki:) Jestem szczęśliwa. Tylko tak każdy kalkulator wylicza mi inny tydzień ciąży. Macie jakieś dokładne które u was się sprawdzily. Ostatnią miesiączkę miałam 13 marca. Cykle mam 29 dniowe. Który to tydzień? Czy mogę iść w tym tygoni do lekarza czy za wcześnie?

a ile razy w tygdoniu ja podlewasz?? juz kielkuje? kiedy zakwitnie? dzis posadzilam fasolki wlasnei sie zastanawiam jak czesto ej podlewac :/

Gość nie mam ale chcialam ci
powiedziec, ze bardzo serdecznie ci gratuluje, bo wiem co to znaczy czekac na swoje maluszka i wkoncu sie doczekac :D GRATULACJE! Dbaj o siebie, przyjemnego i zdrowego chodzenia w ciazy oraz udanego porodu :)

Gość fasoleczka kochana
kiepski żart:/

Gość fasoleczka kochana
dzięki no po 10 miesiącach starań aż trudno uwierzyć w to szczęście:)

Gość fasoleczka kochana
dzięki no to tak jak mi wychodziło:) A czy do lekarza mogę już sie wybrać?

Gość z fasolką to do ogrodnika
raczej :D jesli ozdobna oczywiscie, jesli uprawna to zasięgnełabym porady jakiegoś rolnika

Gość fasoleczka kochana
oczywiście już mam czarne scenariusze że może pozamaciczna ciąża, albo że coś jest nie tak . Pozatym nie mam żadnych mdłości. czuje się dobrze jedynie co bolą mnie piersi cały czas przy dotyku, i pobolewa lekko brzuch(ale czy to normalne?) No i ochota na śledzie.A a pozatym okresu brak nawet żadnych plamień nie było :)

Po 10 mc, tak jak ja...ale najwazniejsze, ze sie udalo i wszystko bedzie dobrze. :) Moj synek ma juz 8 miesiecy, jest zdrowy, duzy i pieknie sie rozwija :D Zadzwon do lekarza i zobaczysz co ci powie. Albo juz umowi cie na wizyte, albo kaze poczekac z tydzien gora 2 i wtedy zadzwonic jeszcze raz, ale raczej to pierwsze. Zadzwon :)

ja w 6tc byłam na 1 wizycie. był już pęcherzyk ale serduszko jeszcze nie biło. kolejną wizytę miałam za 2 tyg i już było widać bijące serduszko :)

Gość aaagaaataaaa
5 tygodni 2 dni ciąży - czyli jesteś w 6 tc hahahah czyli jest w 5 tc jak nieumiesz liczyc

Wiecie co, dziewczyna sie cieszy, a wy sie przeczepilyscie jak rzey do psiego ogona tej "fasoleczki":O Nie umiecie na to przymknac oka? Boze, nie rozumiem takiego zachowania :o Autorka skacze z radosci, bo ma do tego jak najwieksze prawo, a tu prosze...zamiast pogratulowac jej i zyczyc wszystkiego dobrego, to jak zwykle czepiaja sie panie idealne wszechwiedzace :o

ja też nie miałam żadnych dolegliwości typu mdłości, wymioty itp. bolał mnie tylko brzuch i miałam bardzo wrażliwe i bolące piersi - myślałam, że to w związku ze zbliżającą się miesiączką :) a tu niespodzianka :)

I jestes w 6 tygodniu, tak dla scislosci :) Tygodnie liczy sie od kazdego rozpoczetego tygodnia.

Gość fasoleczka kochana
no właśnie ok może głuipio zatytułowałam temat ale odczepcie się od tego.

Gość fasoleczka kochana
a czy lekarz zobaczy coś już w 6 tygodniu podczas badania?

aaagaaataaaa ma skończonych 5 tyg i 2 dni, czyli jest w "trwającym" 6 tc. może to ty nie umiesz liczyć? :) ja powinnam w takim razie być w 38 tc wg twoich obliczeń a termin mam za 10 dni. więc kto nie umie liczyć??? :)

Teraz juz to nie wiem, moza jakas inna dziwczyna wie, ale za tydzien na pewno. Ja bylam w 7 tygodniu (6 tygodni i 2 dni) w ciazy kiedy po raz pierwszy mialam zrobione usg i zobaczylam bijace serduszko :D, takze jak pojdziesz o lekarza tak za tydzien, dwa to na pewno juz cos dojrzy :)

mój widział pęcherzyk :) zadzwoń najlepiej do lekarza i zapytaj kiedy najlepiej przyjść na wizytę

Gość fasoleczka kochana
revelka gratuluje i życze szczęśliwego rozwiązania:)

Gość fasoleczka kochana
a jakie wam wyszły kreseczki. Bo mi o dziwo dwie bardzo wyraźne za każdym razem:) Planowałam iść w sobotę co myślicie?

u mnie z pierwszego testu (robiłam go po południu) druga kreseczka była bladziutka. powtórzyłam na drugi dzień i już była bardzo wyraźna

Gość fasoleczka kochana
ja robiłam pierwszy rano , a drugi za dwa dni po południu. Kurcze najpierw marzyłam o tym żeby zobaczyć te dwie piękne kreseczki a teraz marzę o tym by usłyszeć od lekarza że wszystko jest ok.

Mi wyszly od razu 2 grube krechy (robilam test dzien po terminie miesiaczki), nastepnego dnia powtorzylam test i znow to samo :) Ech, nigdy nie zapomne tego, co wtedy czulam :D, a teraz moj maly 8-mio miesieczny rozrabiaka smiga na czterech i trzeba miec oczy dookola glowy :) (dobrze, ze teraz spi, wiec mam chwilke na net i kawke :) , ale mam nadzieje, ze z kolei za dlugo spal nie bedzie, bo uwielbiam sie nim zajmowac i kazda minuta z nim sprawia mi ogromna radoche :D )