Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orca1555

Ciąża - pomóżcie !!!!!!!

Polecane posty

Gość Orca1555

Przedstawie jak to u mnie wygląda. Otóż jest to mój pierwszy cykl starań- więc na nic tym bardziej nie liczę. Chcę usłyszeć Wasze opinie - czy z tego co piszę jest iskierka nadzieij że może się udało już za pierwszym razem. Cykle mam 31 dniowe. Ostatnią miesiączkę miałam 28 marca - 9,12,14 i 15 kwietnia wpsółżyłam z partnerem ( a około dnia 13 kwietnia zaczęły się kłucia jajników co u mnie oznacza owulacje , z tym że śluzu nie było tak jak kurze białko tylko był strasznie wodnisny, przezroczysty, i strasznie go dużo było ). Od dnia 16 kwietnia do teraz kłują mnie jajniki - raz prawy a raz lewy (codziennie - prawie cały czas) - jest to lekkie kłucie. Do okresu pozostało mi 9 dni więc za wcześnie na test . I teraz pytanie - czy wg Was może być to ciąża - czy szanse są małe. Z góry dziękuje ( aha innych objawów prócz jajników nie mam - tym bardziej że te bóle po owulacji zdarzyły mi się pierwszy raz).

Gość myślisz że komuś
chce sie czytać każde twoje kłucie i piard opanuj rzesz się kobieto\ i nie ośmieszaj...

Gość Orca1555
Chyba po to jest te forum !!! Jak nie chcę Ci się czytać to po co wchodzisz???

Gość Orca1555
Ale bzdury tutaj piszecie - przekonałam się w końcu że kafeteria całkiem spadła na psy!!!

Gość odwiedz dzial Redakcja
po to jest forum, zeby na poczatku wybrac odpowiedni dzial FORUM CIAZA -> 🖐️