Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszę po pijanemu na Kafe

Top 5 najgłupszych użtykowników

Polecane posty

Gość Gwarkowa Frela
wybaczcie mi :o pochodze z dosc biednej rodziny.dziadek nie raz tylko podżucaja nom ziemniaki.mama mi mowi ze mam robic wokol siebie wiela szumu a moze zostane taka jak Britney Spears. ja chce spiewac ,,i'm Crazy''

Gość pienkie 900
ty sie za gwarkowa nie podszywaj piczo albo glupi chu­jku😠 zaraz cie zablokuje!!

Gość Gwarkowa Frela
lubie rosół z ziemniakami i dlatego tyle ziemniaków dziadek mi dał teraz.zjadłam niechcacy surowego bo gaz mi sie z butli skonczyl.nie dogotował sie i tak mi zaczelo odpierdalac ze hej hej!

Gość odpowiadam na temat
1. duch kafe 2. finezja i polot 3. bobasek 4. lowca debili 5. porabaniec ......

Gość odpowiadam na temat
przepraszam za pomyłkę te wyżej to oczywiście % najbardziej cool nicków

Gość odpowiadam na temat
krol przyglupow ostrasiostra .....zapomialam dodac wczesniej:) 1. duch kafe 2. finezja i polot 3. bobasek 4. lowca debili 5. porabaniec ......

Gość odpowiadam na temat
znowu pomyłka :p 5 najbardziej cool nocków :D

Gość pienkie 900
ostra byla policzyla swoje glosy i zawinela swoj zad...:D badz obserwuje z ukrycia w milczeniu:D:D

Gość odpowiadam na temat
1. duch kafe 2. finezja i polot 3. bobasek 4. lowca debili 5. porabaniec ......uwielbiam te nicki :classic_cool:

Gość a po co to komu?

Gość odpowiadam na temat
najbardziej nienawidze ostrej suczy!!!! 1. duch kafe 2. finezja i polot 3. bobasek 4. lowca debili 5. porabaniec

Gwarkowa Frela cierpi na brak zainteresowania dlatego stara sie innym pokazac ze zniszczenie komus zycia to jak spluniecie Na szczęscie gówno mnie to obchodzi co ona komu zrobiła Bo to tylko kafe i to co ona tu wypisuje mija sie z prawda. Zryta jest tak samo jak Jania która jest u mnie numerem jeden-to zdewociała schizofreniczka z kompleksem wewnetrznym,pozbawiona miłosci i mózgu Na trzecuiej pozycji klasuje się ta od Farrela zwana także niefankamajka i 100 innych wcieleń no i podszywacze którzy nie potrafia napisac nic dowcupnego tylko zaraz rzucaja mięse na lewo i prawo chyba wszyscy

Gość piekny wywod doprawdy
no i podszywacze którzy nie potrafia napisac nic dowcupnego tylko zaraz rzucaja mięse na lewo i prawo....zapomialas zatem wspomiec o swojej kolezance ostrej:D:D:D chyba wszyscy

Gość no - jeszcze JA :)
1. Je taime mon amour - ta od pawlaczy 2. Jeebnięty ladaco zaszyfrowany , lub nie 3. Ostatnio niejaki Drzewiecki 4. laska od Bachledy , o glen b nie wspomnę 5. Jarek, Kamecha itp 6. Max von COŚ tam - jeebnięty ---------------- Ostra Siostra - ok;) Duch Kafe, Kciukiem.......

to kiedy kto sie podszywa nie jest raczej do sprawdzenia a jesli sie podszywa hmm no cóz ci poradze

Gość piekny wywod doprawdy
zniszczenie komus zycia to jak spluniecie....cos masz z glowa nie bardzo ...zniszczyc zycie :D dobre sobie ,dziecko odejdz od kompa bo jeszcze ci zniszcy ktos zycie:O:O:O kosmitko jedna!:O

Gość odpowiadam na temat
najbardziej lubię 1. duch kafe 2. finezja i polot 3. bobasek 4. lowca debili 5. porabaniec

hmmm no widze zescie tu inteligentni jak nigdy ja witam sie po hiszpańsku hehe

Gość zalosna jestes
abraja (kocicapl@interia.pl) hmmm no widze zescie tu inteligentni jak nigdy ja witam sie po hiszpańsku he-trezba bylo lepiej zamknac dziob:D wiemy co topo hiszpansku a ty wiesz co to ironia ..............:D

Gość pojebaniec cafe to
duch kafe vel bobasek , finezja polot ,porabaniec

Gość zalosna jestes
ostra a ty nie ciesz ryja :O bo nie masz powodu ! po co tu przylazals:O