Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszę po pijanemu na Kafe

Top 5 najgłupszych użtykowników

Polecane posty

Gość Piszę po pijanemu na Kafe

..Kafeterii. Tylko proszę darujcie sobie żenujące teksty, żebym siebie wpisał na 1 miejscu 1.Glen b 2. Gdyby chopin żył.. 3.Czynnik Psi 4. Ladaco 5. Kamecha

veto :o ladaco jest intjeligentny i zabawny ;) a "gdyby chopin" też miewa czasem śmieszne teksty , ale jest nowy ... moje top 5: 1. ggggggg (taka co pisze długie notki bez sensu wariatka i majaczy) 2.kamecha 3. glen b 4. kołdor 5. ostrasiostra

Gość teraz ja bede donosic
1/ ladaco 2/ gwarkowa frela 🖐️

Gość parura rura rura
1. ladaco, frela i reszta ich psychicznej bandy z zakładu specjalnego :classic_cool: 2. laska od Bachledy, nieźle poryta :D MOJE ZDANIE :P 3. meszugene, drzewiecki, naczelny cham kafe oraz im podobne ścierwa :classic_cool:

Gość Eligiusz Niewiadomski
A ja, a ja??? Dobra, moje typy 1 gggggggggggg 2 glen b 3 jania 4 Gdyby chopin żył/ czynnik psi 5 kamelia- (stop dewocji, niech sobie bloga założy, a nie się produkuje na forum)

Drzewiecki, Cham i Kamecha są cholernie irytujący, ale mi się nie zmieścili do rankingu

nie napisałam nigdzie , żeś nienormalna :) tylko lans wulgaryzmami już się przejadł i używanie słów na k... o mądrości nie świadczy. kazdy umie to napisać, ale ciężej pisać poprawną polszczyzną i zachować odrobinę kultury :) ale może niektórzy lubią towarzystwo zapyziałych dresiar pod blokiem tudzież wywłok z gołym pępkiem które tylko klną jak stara latarnica ;) bo z tym mi się własnie kojarzą przekleństwa

Ladaco fo facet? Zawsze myślałem, że laska... Kurfa, w sieci nie wiesz, kto czyha po drugiej stronie... Pedro Jose Alfonso Diego i Dj pozdro też nie wydaj mi się, żeby należeli do intelektualnej elity...

"ale może niektórzy lubią towarzystwo zapyziałych dresiar pod blokiem tudzież wywłok z gołym pępkiem które tylko klną jak stara latarnica bo z tym mi się własnie kojarzą przekleństwa" jesteś uprzedzona i nietolerancyjna:classic_cool:

Gość a ja wam powiem ze
1/ ladaco 2/ ladaco 3/ ladaco 4/ ladaco 5/ ladaco To zdecydowanie najglupsza osoba jaka znam :O

Gość dawajrebriataa
ostra i te inne kondory takie uposledzone wulgarne czarne niki pierdzace o niczym

Gość lubiem keczup
ktoś widział może bobra stefana ?

Gość Wredna Suka....
I po co to do cholery? :o Macie nierówno... :o :o