Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszę po pijanemu na Kafe

Top 5 najgłupszych użtykowników

Polecane posty

Powinien ten top być jak najdłużej.Ta PIS-owska nienawiść niech sie tutaj przelewa,przynajmniej w realu będą spokojniejsi:D:D:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Gość fsdfsdfasdgfasdga
później się podpiszę [ bo na sekundieczke tylko :)] durne pizzdy to [kolejność przypadkowa]: Abraja, Quicksand, Wajchuś[ Tu lejek aka Sash [ale nie Sash] ...hmmm kto tam jeszcze....jak przypomnę to dopiszę :classic_cool: do widzenia 🖐️ :classic_cool: aaa jeszcze Pinokio :O

no widze ze mnie ktos dopisal:D szkoda tylko ze nie mila tyle odwagi zeby napisac to pod czarnym nikiem:P

Gość cccbvc
nareszcie ktoś wpisał Abraje to się dziewczyna ucieszy ;)

Gość
powiem szczerze, ze jestem poruszona faktem, iz przez 8 stron ANI RAZU nie wymieniono mojego nikełe:o:classic_cool:

zdzirka no bo nie ma powodu cie wpisywac:D z reszta topiki takie jak ten czy inne typu kogo lubicie najbardziej albo kto was denerwuje nie robia na mnie wrazenia:D

Gość
Quick ale wiesz, takie topy to pozywka dla wrednych pomoaranczy (nie to ze mam cos do pomaranczy :classic_cool:)) ) dlatego bylam przekonana, ze znajdzie sie tu ktos, kto mnie nienawidzi:classic_cool:

Gość
cham, jak nie w lozku to gdzie?? :classic_cool:))))

Gość mmpszzzzzzz
1. Frela i jej wyimaginowani przyjaciele :o 2. ladaco ktoremu nie wiadomo nigdy o co chodzi, troll :o 3. OStrasiostra jest wkurwiajaca :o 4. psychiczna od bachledy :D

ja swoje chyba juz podalam mysle:P nie pamietam, z reszta wiadomo kto jest na tejk liscie pomaranczowy wojtek ktory jest jak wrzod na dupie, do tego ta nawiedzona od religii babka co to nawraca wszystkich no a reszte lubie mniej albo bardziej, takze nie ma az 5 puntow na pewno moze z 2 :P

Gość only Tiramisu25
pisałam temat, a ona się w niego wpierdoliła i pomyślało dziewczę, że pozjadało wszystkie rozumy

Gość
no dobra, to ja tez, ale w kolejnosci powodujacej szybsze bicie serca :classic_cool:: 5. je taime costam 4. tuleja 3. drzewiecki 2. campari34 1. ladaco :classic_cool:

Gość only Tiramisu25
napiszcie uzasadnienia to będzie ciekawiej...

Gość
je taime - ma poglady jak stara, popieprzona, konserwatywna i moherowa baba tuleja - wszedzie go pelno, nie jarzy inteligentnych zartow i mysli, ze jak ma 18 lat i kupuje 4pak lecha rzadzi:o drzewiecki - nieudany projekt, przerost formy nad trescia campari - zerowe poczucie humoru, jej posty sa jakies takie bez wyrazu ladaco - naprawde musze uzasadniac?:classic_cool:

Gość
przeczytalam prawnik:o:o ksenia, czy stwierdzenie ''pewnego zadupia'' mialo na celu zasugerowac, ze wiesz z jakiego?:classic_cool:

Gość
Cham madafakerze, to co sie do mnie przystawiasz? dziadzie jeden:o:classic_cool:

Gość
rozumiem top sikret? ok, nie bede cie ciagnac za jezyk, poza tym ostatecznie oficjalnie sie nie lubimy:classic_cool:

Gość
Owszem, mam ale to wina Tramalu polaczonego z Ketanolem:classic_cool: Czyli ze gadamy ze soba na legalu? A juz tak dobrze mi bylo czujac ten dreszczyk emocji, ze podpatrzy nas Pijawka:classic_cool:

Gość
''Top 5 najglupszych urzytkownikow'' Oho, oto i oni. Przyjemnego und owocnego spamowania ciućmoku 🖐️

w kwadratowych nawiasach post był...to ja :)🖐️))))) [nie chce mi się powtarzać, ten o durnych pizzdach ] :classic_cool:

Gość
uŻytkownikow, kur*a:o