Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalana morzem łez

jestem głupia

Polecane posty

Gość zalana morzem łez

Oddalam się od mojego faceta.nic mi się w nim już nie podoba.nie powie,że mnie kocha,że ładnie wyglądam.zwróciłam mu uwagę,a on,że za dużo wymagam i się czepiam.Nie sypiamy ze sobą od dawna.Nie proponuje małżeństwa ani założenia rodziny. Piszę ,bo tu jestem anonimowa ,a jest mi wstyd ,bo się obwiniam za to wszystko.Mam 32 lata ,jestem niezalezna i chciałabym w końcu założyc rodzinę,ale chyba nie jest to mi pisane.

Gość no i co......
mam dokladnie to samo..... ale o tym rozmawiamy, pisalam o tym na innym topiku. tez jestem po 30, tez moim marzeniem jest rodzina.. jakos to w zyciu chyba jest tak, ze dostajemy wcale nie to, czego najbardziej chcemy.......

Gość zalana morzem łez
mogłabys podac temat topiku,proszę.

Dostajemy... lekcje. Zawsze takie, które nam się przydają. Autorko, ten związek już sie wypalił, z tego, co piszesz. Zakończ go więc i szukaj dalej.

Gość zalana morzem łez
odganiam te mysli od siebie...

Wiem, wiem, odganianie takich myśli jest najwygodniejsze. Ale nie służy. I jest w rezultacie gorsze, mimo, że prostsze.

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moja kuzynka poznała w wieku 33 lat "miłość swojego zycia" :) A kuzyn w wieku 36 lat poznał 34 letnią dziewczyne, po półtora roku są już szczesliwymi rodzicami. A znajoma w wieku 50 lat poznała swojego męża i zaadoptowali dziecko. Pisze to, bo często choc nie zawsze kobiety w wieku 30 i wiecej lat myslał, że juz pewnie nikogo nie spotkają, więc trzeba sie związac, choćby na siłe z tym kto sie nawinie akurat pod reke. Więc pamietajcie o tych historiach.