Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrolkafika

z dwulatkiem w gory, gdzie jechac?

Polecane posty

Gość patrolkafika

Czy ktos z was był z swoim małym dzieckiem ok 2 lat ie jakw gorach? ja chce w karkonosze bo mam blisko/moze polecicie jakies gop agroturytyczne w karkonoszach z fajnym placem zabaw i ogrodkiem

Uuu no to nie pomogę, a weszłam tu bo my co roku jeździmy w góry- pieniny bo nam tam najbliżej. Moje ukochane miejscowości to Szczawnica i Kroscieńko nad Dunajcem. Dla dzieci moc atrakcji- wesołe miasteczko, rzeka, place zabaw, wyciąg krzesełkowy na palenice. Są organizowane festyny, ale można się też wybrać na spacer w samotności brzegiem Dunajca :) Dla mnie idealne miejsce.... ech już nie mogę się doczekać wakacji. Jeśli chodzi o ośrodek to my jeździmy na kwatery prywatne i warunki mamy spartańskie tj łazienka z innym budynku, nocleg w takim jak to mówimy "kurniku" przerobionym na pokoje :D:D:D ale uważam ze to jest w tym najfajniejsze. Moje dzieci w zeszłym roku nie mogły się doczekać kąpieli w misce na środku pokoju :D:D:D Pewnie większość ludzi to odstrasza, a ja czekam na to cały rok :) A agroturystyka w pełnym tego słowa znaczeniu- owoce z sadu gospodarzy, warzywa z ich ogródka a maluchy gonią za kotami i psiakiem Kajtkiem a rano mała wstawała przed 6 i nas ciągnęła na karmienie kaczek :):D:D:D Kurcze jak mi się wakacyjnie zrobiło a tu do lipca jeszcze dlugooo....