Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna dostaje jobla

Pytanie DO BEZROBOTNYCH

Polecane posty

Jak sobie radzicie z nadmiarem wolnego czasu, bo ja dostaje jobla :(

Gość robie remont mieszkania
wysylam mnostwo ofert pracy, zajmuje sie swoimi hobby, ucze sie tego na co nie mialam czasu

Gość p p p p p p p p p p p p
jak dlugo jestescie bez pracy??

2 tygodnie

Gość ddzdzdzdzzdzdd
chodze na prawoj azdy jestem od stycznia bezrobotna

Gość bezrobotnyfobik
ja jestem bez pracy ponad 4 lata,poprostu boje sie pracy,codziennie siedze na internecie i czesto onanizuje sie :0

Gość eh a ja chciałabym się ponudzi
ja sie wcale nie nudze:/

Ja jestem okolo 7 miesiecy, koncza mi sie oszczednosci a wraz z tym mozliwosci, normalnie nie wiem co zrobie :/

Gość bezrobotnyfobik
tez duzo pieniedzy nie mam ale jakos na bierzace sprawy starcza,dobrze ze mam rodzicow to troche dolorza,babcia cos da,troche rzeczy sprzedam i tak czas leci

Gość eezhgebzezrez
ja jestezm na zasilku ale pracy neis zukam na razie ale czemu siedzicie w domu zawsze sie cos znajdzie jak sie chce

Gość 2,5 roku bezrobotna
w tym 6 miesiecy stazu, 2 lata studium robilam to mialam mase czasu na nauke, teraz powinnam uczyc sie angielskiego ale tak sie rozleniwilam ze mi sie niechce. internet mnie strasznie rozleniwil

Bezrobotna od listopada. Czekam na kurs na przewóz osób. A jak nie miałam pracy robiłam prawko na autobus. Jeżeli cię to interesuje rozejrzyj się za kursami finansowanymi z unii europejskiej dla bezrobotnych. Ja tak zrobiłam właśnie prawko na autobus. Dostałam zwrot za dojazdy i stypendium...łącznie za darmo zrobiłam prawko i dostałam do tego ok.1200zł... Mówię tobie i wszystkim innym bezrobotnym, iść na takie kursy. Teraz czekam na ten cholerny kurs na przewóz do czerwca i tez zajoba dostaje... Codziennie sprzątam,gotuje,szlajam się gdzie popadnie a w raz mam za dużo czasu...

Jak to mozliwe, ze az tak dlugo jestescie bezrobotni? Pochodzicie z malych miejscowosci, nie macie doswiadczenia, czy dorabiacie na czarno i nie bierzecie slabo platnej pracy? Ja przez te 2 miesiace mialam 5 czy 6 ofert podjecia pracy, ale ich nie przyjelam, bo pensja byla niska. Jesli nie znajde nic lepszego do polowy maja, biore cokolwiek...

Gość 2,5 roku bezrobotna
meszkam w malym miescie niestety. a jakie mialas oferty? ja niestety nie wysylam na kazda oferte bo np do marketu na kase totalnie sie nie nadaje wiec sobie odpuszczam takie oferty

Gość ROK BEZ PRACY
Mam dość ,chciałabym iść do pracy ale na kase do tesco nie pujde,albo innego marketu(płacą tysiąc złotych).Pracowałam w Piotrze i Pawle,wyzysk jeden w tych maketach.Mam średnie wykształcenie,ale to niestety dzisiaj nic na znalezienie porządnej pracy.Strasznie boję się żeby na starość, nie być ciężarem dla dzieci.W tej chwili mam przepracowane 10 lat, do emerytury brakuje jeszcze conajmniej raz tyle.Na szczęście mąż pracuje,wole nie myśleć co dalej.

Gość 2,5 roku bezrobotna
a Ty myslisz ze z wyzszym to duzo latwiej o prace? niekoniecznie. ja mam wyzsze, oprocz tego policealne z innego kierunku i guzik

Gość ja pracowałam w marketach
w tesco - nie polecam, w biedronce - teraz bardzo dobrze, w netto - pracuję obecnie i bardzo sobie chwalę:)

Mialam kilka propozycji akwizycji (mam doswiadczenie, ale nienawidze tego robic) i dwie w swoim zawodzie, ale pensja byla marna (jedna minimum, druga niewiele ponad minimum)

Aha mieszkam w duzym miescie, wiec tu jest sporo propzycji pracy, np Biedronka, Lidl

Szczerze to bym nawet do Lidla poszła jakbym wiedziała ze urząd pracy mnie tak w chooja załaduje...Mam umowę od pracodawcy-zagwarantowanie że jak zrobię kurs na przewóz przyjmie mnie na pół roku...W ogóle to paranoja, prawko 4tys. kurs na przewóz 6 tys. a zarabiać będę najniższą krajową...Dlaczego w tym zasranym kraju tak bardzo starają się utrudniać ludziom życie.