Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixie lott

jestem sama i jest mi z tym źle!

Polecane posty

Gość pixie lott

jestem sama już od roku, do tej pory mi to nie przeszkadzało, ale zaczyna się robić ciepło, zakochane pary wychodzą na ulicę a ja czuję że znowu zaczyna mi brakować mężczyzny u boku.. problem jednak w tym, że mam niską samoocenę, jestem nieśmiała, rzadko wychodzę do ludzi, a już na pewno nigdy do nikogo nie zagaduję i czuję że już nikt nigdy mnie nie pokocha :( poradzicie coś?

Gość pixie lott
a myślisz że ktoś do mnie zagada? tak po prostu? jak ja nawet ludziom na ulicy w oczy nie patrze :(

Gość pixie lott
heh dzięki:P ale ja poważnie pytam! gdzie się teraz poznaje fajnych facetów?

Gość dnbhfb
*samico* czy ty kiedys zmadrzejesz ? kurwa jakas ty plytka :D :D :o

Gość ooo matko!!!
fajnych facetów już nie ma :P teraz są tylko marne podróbki :O

Gość pixie lott
ale ja potrzebuje takiego w wieku 20-23, już wszyscy pozajmowani? :o

hehe niestety nie mają napisów--jestem fajny:P więc trudno napisać gdzie tacy są

Gość pixie lott
aha! nie dodałam, żeby najlepiej był czarnoskóry, gdyż imponują mi ich potężne pałki :)

Gość ooo matko!!!
kiedyś trzymałam taką pałę w ręku. imponujący badyl :)

Gość pixie lott
super-podszyw! ehh dzieciaki idźcie się pobawić w piaskownicy skoro nie macie jak wyładować energie :o a w takim razie jak/gdzie poznałyście swoich facetów?

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Możesz spróbwać poznac kogos przez internet, na portalu randkowym. Tylko zawsze umawiaj sie w miejscu gdzie jest dużo ludzi, bo nigdy niewiadomo kogo możesz spotkać. Chodz tez od czasu do czasu do klubu z koleżanką, potańczycie, pobawicie sie, a może akurat kogoś poznasz. Idz do kina, choćby i samej. Po prostu wychodz do ludzi. I ktos miał racje, kup sobie fajny ciuch, zrób ładna fryzurke, pomaluj sie troche, poczujesz sie lepiej, bardziej pewna siebie. Miłości na siłe nie mozna szukać, ale wiadomo, że jak zamkniesz sie w czterech ścianach to nikogo nie poznasz. Dlatego wychodz do ludzi. Pójdz czasem na spacer, czy własnie do kina. No i spróbuj z tym netem. Ja tak poznałam swojego.

Gość fajnyfacet2
do kina nie chodź bo ja tam nie chodze

Gość pobije rekord
sama od 6 lat:P

Gość pixie lott
no właśnie nie chce przez internet, tak poznałam swojego byłego i stwierdziłam że tym razem chciałabym poznac kogoś w normalny sposób, tylko nie mam śmiałości do ludzi, tzn trudno mi nawiązywać nowe kontakty ehh :o ok, zadbać o siebie, ale to i tak nie sprawi że stanę się odważniejsza wobec ludzi, to już leży w mojej naturze. 6 lat?! o matko..

Gość na tym samym wózku
autorko - przez internet nie radze, to co wyprawiają chlopy to przechodzi ludzkie pojecia, robie sobie po prostu jaja, sama mialam takie dni gdzie chcialam kogos poznac i oczywiscie nasunal sie internet, i tak jeden facet na gg mial napisane tesknie moj skarbeczku :*, drugi okazal sie zboczuchem i bylo paru innych nienormalnych tragedia

Gość polly-glass_
Kurcze napisalas swoj przedzial 20 -23, to ja bym chetnie oddala tego ktory sie we mnie zakochal, on ma 20! Jest cudny, przystojny, wysportowany, wszystko byloby ok gdyby nie moje 25 lat :( A on sie uparl i tyle

Gość ...........................,,,
polly a czemu wiek aż tak Ci przeszkadza? Może akurat byłoby fajnie z takim młodziakiem ;)

Jak tobie samej jest źle samej ze sobą to jak ma być komuś obcemu z tobą dobrze? najpierw trzeba siebie pokchać by ktoś cię pokochał.

Gość wolny23
ja jestem :) skąd jesteś ? ;)

Gość mikkkkkaaaa
powiem wam że ja też mam już dośc samotności od 8 miesięcy jestem sama tylko mój przedział wiekowy to 27-32. wkurza mnie gdy widze te zakochane pary teraz na wiosne wychodzą jak grzyby po deszczu, a ja sama jak palec:( nie nażekam na powodzenie nie mam kompleksów tylko zawsze do mnie przyplątują się jacyś psychopaci, przez neta poznałam kilku to sami którzy liczą tylko na szybkie numerki mam już dośc a gdzie ten romantyzm gdzie jakaś miłośc czy coś takiego jeszcze istnieje?????

Gość amelita
mika widzę, ten sam przedzial wiekowy:)...nie ma już normalnych facetów,przynajmniej ja to tak widzę,albo mam ewidentnego pech i trafiają mi sie sami nienormalni

Gość wolny23
ja jestem normalny i do tego wolny i co z tego ? ;(

Gość pixie lott
cieszcie się że w ogóle ktokolwiek się wam trafia, ja praktycznie nie wychodzę do ludzi i nikogo nowego nie poznaje :( no ja mam różne doświadczenia z facetami z internetu, lepsze i gorsze, fakt że czasem zdarzają się prawdziwe diamenciki wśród tych kamieni, ale tym razem juz nie chcę nikogo poznanego przez internet, jestem mimo wszystko dosyć staroświecka i chciałabym móc opowiadać znajomym jakąś szaloną historię o tym jak poznałam mojego ukochanego.. :o polly-glass, heh dzięki ale nie interesuje mnie towar z odzysku;) zresztą przystojny to pojęcie względne, mnie się podobają zwykli normalni faceci, którzy nie spędzaja w łazience więcej czasu ode mnie, tylko jakoś nie mogę ostatnio takiego spotkać :( Bumbumshoko, i tu masz racje dlatego zaczynam pracować nad swoją samooceną :) mikkkkkaaaa, no Tobie to jest pewnie trudniej znaleźć faceta, jakby nie było w tym wieku już większość zajęta.. ehh gdzie ci mężczyźni??? wolny23, to miło ale tak jak pisałam nie szukam znajomości przez internet..

Gość fggfgddghgff
to wyrwij sobie jakiegoś na dyskotece

Gość pixie lott
na dyskotece jak do tej pory nie spotkałam niestety żadnego wartościowego faceta

Gość szukany facet
widocznie jesteś brzydka

to przykre :( ale wiedz że nie można mieć wszystkiego . i spokojnie jeśli natrafi się mężczyzna godny Twojej uwagi to wtedy pomyśl jakie poczynić kroki by go w sobie rozkochac . Nic na siłe :)