Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doswiadczona zmęczona

APEL SO BARDZO ŁADNYCH DZIEWCZYN

Polecane posty

po 25 r.ż każda ładna kobieta na to wpada;) a więc dbajcie o siebie,nie przesadzajcie z solarkami i partnerami!

Gość kunga
Młoda baba z Ciebie. Zostaw tego brzuchatego dziada i zawalcz o siebie. Szczególnie, że dzieci nie macie. Ja trzymam kciuki za Ciebie. Moja siostra w tym roku kończy 40 lat. Rozgląda się za facetem i nie traci nadziei na wieeeelką miłość ;)

Gość
" jak patrzę na siebie, taką zmęczoną, zaniedbaną z odrostem 2 miesięcznym na głowie (bo przecież nigdy nie ma tyle pieniędzy) to czuję się już jak stara d**a " ha, sama jesteś zaniedbana, a wygarniasz mężowi, że przytył? nie lepiej było samej się wykształcić i zdobyć dobrą pracę, a nie liczyć na "bogatego męża"? :P rozwalają mnie takie baby :D

Gość olka b
etam pierdzielisz głupoty zmęczona sama rusz dupę i weź się do roboty, zwlaszcza jak dzieci nie masz a nie liczysz na to że za ładną buźkę facet Ci bedzie nieba przychylał i luksusy fundował Ciekawa jestem, co ma do powiedzenia Twój mąż - pewnie też nie jest z bardzo szczęśliwy jak sobie zdał sprawę, że jego żona traktuje go jako dodatek do portfela

Gość pumpel nikiel
Jedziecie po kolesiach. Ja byłem z taką kobietą, która jak by to powiedzieć miała muchy w nosie. Nic jej się nie podobało wszystko było na nie. Próbowałem motywować, tłumaczyć, że jesteśmy razem, że Rodzice pomogą. Nie, że nie mogą ale ja wychodzę z założenia, że już wystarczająco dużo zrobili wychowując mnie i łożąc przez 26 lat mojego zycia i zycia moich młodszych braci ). Nie chciała zrozumieć, tylko pazurki, makijaż i głupie gierki. Dorobić w dzisiejszych czasach wcale nie jest trudno tylko trzeba mieć dobry zawód, wiedzę i zapierdalać. Ja zapierdalam, kupiłem sobie dobry samochód (nie nowy ale dobry - kupiłem sam !!! nie kupiono mi !!!), jestem zadowolony z jakości życia. A jej się nie chciało, ja miałem dość ciągłego proszenia, tłumaczenia. Teraz ma nowego faceta, gołodupca, mówi, że jest zajebiscie i mam nadzieje, że życie nie zweryfikuje tego stanu tak jak autorce.

Gość w tym roku 40
i szuka faceta?:O :O:O:O:O:O a kto by ja chciał?he?:D