Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pedro Jose Alfonso Diego

co sądzicie o moich skarpetach???

Polecane posty

diego od dziś jestem twoją adoratorką, bo dziś dopiero cię na kafe zauważyłam :) nie wiem jak długo tu jesteś, ja ostatnio byłam baaardzo rzadko i oto wracam :) pod nieznanym i nowym nikiem

Gość ksafsgfgfdfgdfgssd
przecież to NIE TWOJE ZDJĘCIE !!!!!!!!! kto cię w ogóle upoważnił do jego wykorzystania ????

dieguś czyli jesteś świerzynka na kafe? :) ja miałam różne niki tutaj, w tym jeden czarny w miarę stały kiedyś, później pomarańczki, ale najczęsciej jestem tu jako obserwator ... rzadko się udzielam jaki nik - to już bez znaczenia, to legenda w tej chwili, nie był znany w tym kafeteryjnym gronie, znało mnie tylko kilka osób ;) dziś powstała "wyjałowiona laska" i oto jestem podejrzewam, że szybko mi się znudzi pisanie na kafe, zawsze tak jest, niestety ale tyś przykuł mą uwagę momentalnie :)

Diego - mąż zdecydowanie nie jest bi. Pytałam, potwierdził. Ale kiedy zobaczył twoje zdjęcie, powiedział, że wybaczy mi, kiedy spotkam się z takim przystojniakiem🌻

Gość świnka piggy
o jacie nie moge fredek mercury :D

Wyjalowiona - to może założymy fanklub, będziemy się na Kafe kolegować i wspólnie starać o względy Diega?:p ;) Wiesz, w kupie raźniej:)

Plan działania? Jeśli się zgodzisz, proponuję, byśmy śledziły bacznie poczynania Diegusia i udzielały się czynnie tam, gdzie on się wypowiada. Ale gdzie on się podział? Właśnie:( Szkoda😭

hmmm, dobry początek, po prostu będziemy jego jakby "szarymi eminencjami" lub "cieniami". Bedziemy kroczyć za nim dumnie niczym nadobne i wierne dwórki i w razie zadymy brać w obronę, a w normalnych warunkach będziemy wychwalać jego wdzięki pod niebiosa na każdym kroku i topiku :D diego!!!!!!!!!! gdzie jesteś???????????

Lepiej bym tego nie ujęła droga Wyjałowiona:) A zatem do jutra, gdyż ja właśnie udaję się do tualety celem dokonanie wieczornych ablucji. Trwaj na posterunku, gdyby nasz Piękny się pojawił🖐️

droga koleżanko! zapewniam, iż będę trwać dziś na straży, a tak na przyszłosć możemy sobie poustawiać dyżury :) jutro może być niepewne, być może pojawię się dopiero po południu, dieguś obyś wytrwał :)