Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabółko

kto chętny do prostego testu??

Polecane posty

Wyobraźcie sobie i napiszcie: 1. Znajdujesz się w lesie opisz go. 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? Napiszcie odpowiedzi to podam wam wynik :)

Gość jestem mezczyzna jakby cooooo
Kibel

1) Drzewa iglaste , zielone, sosny i świerki 2) Biore piłkę i rzucam nią o drzewa 3)Jak czyste to się kąpie jak nie to wrzucam kilka kamyków i ide dalej 4)Drewniana chatka leśniczego kolor jasny brąz. 5) Wielka zielona polana pełna kwiatów - mniszków lekarskich :P

Ja🖐️ 1. Znajdujesz się w lesie opisz go - gęsty, z mnóstwem paproci, ciemny i z wąską ścieżką. 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? - kopię ją od niechcenia. 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? - opłukuję dłonie 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. - chatka jak w bajkach o babie jadze - drewniane, szpiczasty dach kryty strzechą, jedno małe okienko. 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? - autostrada:o las okazuje się być ostatnim miejscem nietkniętym cywilizacją:(

1. Las budynków, wyląda niczym Nowy Jork w odzinach szczytu :classic_cool: 2. Biorę piłkę w ręce i piłuję najbliższe drzewo :classic_cool: 3. Źródełko okazuje się byc rurą ściekową więc nic :o🖐️ 4. Jest koloru białego i jest na niej napisane Hot Dogs & fries :classic_cool: 5. Baza wojskowa :o🖐️

dalej piszcie, jak więcej osób napisze to podam rozwiązanie bo inaczej nie będzie miało sensu

Gość jestem mezczyzna jakby cooooo
ja tam widze tylko kibel za tym wiekim murem w chatce :D

1. Las jak las, zielony.... :classic_cool: 2. Omijam idę dalej :classic_cool: 3. Patrzę, ide dalej :classic_cool: 4. Stara, drewniana, mała, bez okien :classic_cool: 5. Nie wiem, ale pewnie tajemniczy ogród :classic_cool: już :)

Gość goutyraskaa
1. Znajdujesz się w lesie opisz go - ciemny,gesty,wilgotny,wysokie drzewa i w chooj komarów i kleszczy 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? - patrze czy aby napewno nie jest to muchomor 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? - chlapie sie , chce zamoczyc sie cała 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. - spruchniała z obskurnym dachem , przed chatka ławeczka a na niej krasnal siedzi 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? - jaś i małgosia

Wyobraźcie sobie i napiszcie: 1. Znajdujesz się w lesie opisz go - Las w którym Edward zgwałcił BELLE 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? - odciskam na niej dłoń jak w Castaway 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? - sram i sikam do niego 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. - mała, zajebana gruzem, jebiąca moczem 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? - pole minowe które ujebało Belli głowe

1. ciemnozielony z przewaga drzew iglastych i duzych paproci 2. kopie pilke 3. zachwycam sie pieknem zrodelka 4. mala drewniana przytulna chatka, ale wyglada na opuszczona 5. pewnie nic ciekawego, jakis stary poligon, dlatego ogrodzony :P

Gość Piwonja1979
1. Znajdujesz się w lesie opisz go. Jest to las o ciemnozielonych i zielonosrebrzystych drzewach, glownie iglastych. Jasno swieci ksiezyc, wiec wszedzie widac kolorowe kwiaty w roznych fazach wzrostow, paki, kwiaty, owoce. Nie widze tam zwierzat, ale sa ptaki. Mnostwo ptakow. 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? Jest niebieska, sredniej wielkosci. Zakopuje i ide dalej. 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? Wrzucam 7 szyszek, przez chwile tancze, szukam muszli i ladnych kamieni. 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. Jest to wlasciwie na poly szalas, na poly ziemianka, nie ma zadnego okna, otworem snuje sie dym. Wewnatrz jest tylko jedna izba,na ognisku stoi osmolony garnek z gulaszem, wokol susza sie peki ziol. Przy ogniu grzeja sie 2 koty, jeden jest bardziej bialy, drugi bardziej czarny. Za lozko sluza skory zwierzat. 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? Sad, ogrod, sadzawka, a w sadzawce martwa kobieta o blekitnych dloniach. Wokol wije sie bluszcz

1.świerki,sosny,polana 2.Nic 3.Przysiadam obok na chwile 4.Chatka z drewna,leśniczówka 5.Willa jakiegoś bogacza:)

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1) duzo wysokich drzew, sosny, swierki, gdzieniegdzie mrowiska 2) biore i podrzucam 3) myje dlonie i pije 4) drewniana, z komina leci dym, 5) polana z kwiatami

Gość Piwonja1979
I tak nie rozumiem :D

Gość goutyraskaa
hahahhaah :D a jak ja mam z tym muchomorem? :o

Gość ergtrgrtg
1. Znajdujesz się w lesie opisz go. Sredniej wielkkosści laskek ,bardzije liściasty niż iglasty, slysze spiew patkaow i zuje prominie slonca przebijajace sie przez korony drzew padajac na moja twarz. 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? przyblizam sie i kopie ja przed siebie. 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? pije troche wody i przmeywam twarz. 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. drewniana, typowo goralska 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? moj piekny spokojny pelen milosci dom z mezem dziecmi i dziadkami z psem i kotem

1.gęsty, zacieniony, ale nie ponury, gdzieniegdzie wpadają przed baldachim gałęzi wiązki świata. 2. omijam ją, chociaż przez moment przyglądam sie jej z zaciekawieniem 3. jesli przypomina sadzawkę to przeskakuje je i idę dalej, jeśli woda jest krystaliczna --> czysta to zdejmuje buty i brodzę w nim 4. chatka stara, budowla pod względem architektonicznym przypomina dom czarownicy, lecz słodyczy brak. Niski, szeroki dach pokryty mchem, małe okna, niezadbany, ale ogólnie sympatyczny 5. coś mega fajnego albo coś mega niefajnego (cmentarz lub lunapark - jedno z dwóch)

Gość aha i ach
1. Jesienny piękny kolorowy las, ciepła pogoda, pełno grzybów itp. 2.Kopię, bawię się 3.przeskakuję, bawię się wodą, przez palce przepuszczam, piję nawet może :) 4.drewniana piękna chatka, mnóstwo roślin wokół, kolorowych kwiatów, dym z komina 5.sad albo młoda szkółka leśna, w każdym razie rośliny młode

Gość myślę że on ma rację
w źródełku moczę nogi. Jak to się ma do mojego stosunku do uczuć? :/ a za murem "widziałam" bazę wojskową... coś ze mną nie tak?

1. Znajdujesz się w lesie opisz go. Gęsty , iglasty , pełen grzybów :D 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? Omijam i idę dalej... 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? Oglądam i ide dalej... 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. Mała,ze słomianym dachem... 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? Jakieś miasto...

1. Znajdujesz się w lesie opisz go. drzewa,krzewy, duzo zieleni, 2.Przed tobą w lesie leży piłka co z nią robisz? nic 3.Idziesz dalej znajdujesz źródełko co robisz? jesli woda jest czysta zanurzam w nim dlonie 4.Idziesz dalej przed tobą stoi chatka opisz ją. drewniana stara chatka z malym ogrodkiem obok 5.Idziesz dalej przed tobą nieskończenie wysoki mur co jest po drugiej stronie? ogromna polana i nic poza tym

Gość Piwonja1979
Tak po zastanowieniu, chyba punkt 2, 4, 5 nie pasuja mi kompletnie

Gość fffffffffffffffgggg
1.ciemny, z wielkimi drzewami iglastymi 2.podniose, i wezme ja ze soba pewnie pozniej troche pogram 3.napije sie wody i umyje rece. twarz... 4.mala, drewniana i ladna ale widac, ze nikt tu nie mieszka, znajduje sie na malej polance 5.koniec lasu :) pewnie autostrada