Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeniffer.style

wygram z cellulitem i jeszcze dostane nagrode :D

Polecane posty

Gość a to pewnie znacie
W 2 miesiace to mozna tradzik wyleczyc i to nie zawsze. A nie grube dupsko z celulitu :D

Gość evelajnaaaaaa
ja sie szczypie :P:P znaczy moim sposobem jest szczypaniey ud, troche bolesne ale pobudza krazenie

cellulit a cellulitis to dwie inne sprawy, więc jeśli dieta jest any cellulitesowa to nie jest to dieta na cellulit. Ja kupiłam na allegro Detoren Plus czy jakoś tak :D zachęcona pozytywnymi opiniami ale jeszcze nie wypróbowałam bo ciągle zapominam kupić folię. Mam cellulit od tabletek antykoncepcyjnych. Przedtem miałam ale dużo mniej. Zaznaczam, że wtedy jadłam co popadnie, dużo fast foodu itp, teraz fast foodu praktycznie nie tykam, odżywiam się zdrowiej i tak dużo nie pomaga. Każdy prysznic zakańczam chłodną wodą, używam peelingu kawowego z Joanny i minimalnie pomogło ale nie na tyle, żeby się pokazać :/ Mam nadzieje, że ten Detoren coś pomoże

to fakt , dieta ma ogromne znaczenie na wyglad naszego ciała. jako pierwszy krok proponuje zmiane diety, mamy wiosne wiec o swieze owoce i warzywa nie ma problemu, do tego produkty zbozowe , pelonziarniste dla blonnika, i woda, woda woda i woda conajmniej 2 litry. najlepiej pic po szklaneczce;]

nie tylko genów, moja przyjaciółka jest chuda jak patyk i codziennie zjade 3 batony czekoladowe, ale ja twierdze to sie kiedys na niej odegra, tak samo cellulit jesli jesz same fast foody i kaloryczne rzeczy , malo sie ruszasz to kiedys cos takiego musi wyskoczyc;]

Gość evelajnaaaaaa
hej wam! co do nagrody za walke z cellulitem wyszukałam w necie konkurs na facebooku w ktorym mozna wygrac kosmetyki vichy;D a trzeba tylko utworzyc swoja grupe i dodawac wpisy na temat zwalczania cellulitu ,polecam!

slyszalam o tym konkursie faktyznie intersujacy;] i bardzo fajne nagrody. zalozylam juz konto i zapisuje sie do jednej z grup,, tam tez pisza i doradzaja sobie w walce z cellulitem. Dobrze ze mi przypomnialas o tym konkursie bo mialam o nim ppisac ;]

Gość jatewalkewyyygrammm
dużo kremów wypróbowałam... najlepsze efekty dawał roll on garniera (Taka kulka chocby dezodorant) aczkolwiek dzisiaj kupiłam taki gel pod prysznic z ziarenkami peelingującymi, w takiej tubie zakończonej takimi gumowymi wypustkami, wlasciwie takimi rzęskami; na opakowaniu jest napisane, żeby masować miejsca z cellulitem okrężnymi ruchami tymi rzęskami właśnie, to pobudza ten tłuszcz pod skórą, żel zawiera kofeinę itd zrobiłam tak przed chwilą, troszkę bolało.. uda mam zaczerwienione do tego po opłukaniu posmarowałam całe nogi i tyłeczek kremem antycellulit eveline zobaczymy, porobię tak jakiś czas, może efekt będzie trochę jest już lepiej niż było miesiąc temu, no ale.. do tego kupiłam rolki, na których jeżdżąc dobrze się bawię a nóżki pracują piję więcej wody nie cukruję mniej soli no i nie jem tylu słodyczy co kiedyś zobaczymy, jestem dobrej myśli, porównując to co było miesiąc temu do teraz-nie jest tak źle

Gość serowaKarykatura
ja wciaz szukam idealnego kremu dla moich nóg ;] chcialabym zeby oddawał skutecznosc chociaz w 70% tak jak mowia w reklamie a nie tylko bla bla super super,a po miesiacu nikt juzz nie pamieta o rewolucji niby tego super balsamu, znacie dziewczyny cos na moj gust :P:D

nie masz wcale duzych wymagan ! kremik powienien sie szybkoo wchłonąc, ladnie swiezo pachniec, i jak ma byc na celllit to powienien go redukowac, nie ?:D ja sama polecam Ci z vichy, nie wiem czy lubisz ta firme ale ja stsouje na moj okropnym cellulit wlasnie celludestock, taki nowy, kupiłam go z miesiac temu i szczrze moiwiac bardzo ladnie działa, jest skuteczny;]

Gość zuzi909
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=117333658286892 uzytkowniczek dopiero 13, jakies sa niesmaile i mam malo wpisow, a wiec zapraszam was:>

Gość dubi74
cześć ... ja zaczełąm stosować Elancyl ...... 3 tydzień terapii - widzę efekty.... polecam ,,,, co rok mam problem.... ponoć ten preoarat zapobiega odnawianiu się problemu - naszej "KOCHANEJ" pomarańczowej skórki :-))

Gość BBANANI
hejka a ile kosztuje i gdzie można kupić ten wspomniany przez Ciebie Elancyl ???

Gość evelajnaaaaaa
szczerze mowiac pierwszy raz slysze o takiej nazwie,na mnei działają reklamy ;]

Gość dubi74
witam was cześć kolejny dzień walk z celulitem - naszym ukiłowanym .... co do ceny to około 100 pln - ja co raz bardziej jestem przekonanan

Gość vertikal242
hejka ja nie próbowałam tego Elancylu - ale co do twojej uwagi to widziałam w TV reklamę i jak widzę powoli kobitki próbują to ja może też się skuszę...... może ktoś jeszcze coś słyszał ???

nie niestety n ie widziałam nic o tym kosmetyku co mowisz, ale o innych tak, np mnei zachęca ten z vichy , celludestock? , mowia ze zmniejsza obwod i wygladza nożki ;D

Gość magnetism
tak jest vichy celludestock, bardzo dobry kremikna cellulit !! stosuje od miesiaca dwa razy dziennie raz w tyg peeling i jak mi sie chce i mam czas to masaz masazerem z gumowymi wypustkami, kremik poprawia kolor skory zmniejszyl mi widocznosc cellulitu napiął skore przez co straciłam po 3 cm w udach , no ogolnie bym po piętach całowała tych ktorzy to wymyslili :D