Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeniffer.style

wygram z cellulitem i jeszcze dostane nagrode :D

Polecane posty

Widze ze te niektóre kremy naprawdę działają skoro tak je chwalicie :) A tak z ciekawości, ile ten vichy kosztuje i jak bardzo jest wydajny? rzeczywiście wszedzie pełno jego reklam :)

Gość konkursowa
hej, dzięki za info, zapisałam sie do tego konkursu na facebooku :) lubie brac udział w takich rzeczach, bo niewiele wysiłku kosztuje a wygrac można :)

Gość magnetism
ja kupiłam w aptecy po 82 zł chyba ,jest wydajny bo ma hmm.. dobry poślizg :D ładnie pachnie taki cytruskowy ;] świezy zapach , nie klei sie , szybko sie wchłania nie jest tlusty;] bardzo fajny nawet dla wrazliwych ;]

Gość evelajnaaaaaa
na dniach koniec konkursu na fejsie;] jak ktoras wygra niech krzyczy :D napewno bedzie sie czym pochwalic, cellulit tez dlugo juz nie pociągnie

Gość magnetism
jutro koniec konkursu na fejsie z vichy, cos tam pisałam ale nie duzo wiec nie licze na nagrode trzymam kciuki za innych :D bardzo fajny konkurs , wiecej takich !! a kremik bardzo sobie chwalę i nie ukrwam tego ze bardzo mi pomogł zwalczyc cellulita ;]

Gość cieeeeeężko było przez chwile
Ja zlikwidowałam cellulit w 2,5 ms całkowicie, z tym że ja ważyłam niewiele i miałam typ wodny. Łatwiejszy do zrzucenia. A w jaki sposób? 30 min orbitrek codziennie cw na brzuch- 100 brzuszkow plus 30 uniesien do skosu nog cw na posladki- unoszenie posladkow 50 x spacery dieta- warzywa, owoce, kasze, ciemny ryz, razowy makaron, ziarna, slonecznik, orzechy, zdrowe oleje, ziola jaja, ryby, nabial woda, aloes, siemie lniane, olej lniany, z winogron, z wiesiolka sok z suszonych sliwek 100 % soja- zeby zaspokoic glod na slodkie, objadalam sie owocami i sojowym pudingiem, oraz mlekiem pyszne sa koktaile owocowe, salatki 2 ms zdrowej diety i ciala olsniewajace, paznokcie, wlosy, skora... polecam

wodny niby latwiej zwalczyc ale szpeci skore identycznie, u mnie byl 3 stopien, fuuuuj!!!

polecam bardzo fasole mung amarantusa aloes olej lniany i len ( to jest najlepszy lek na wszelkie dolegliwosci) algi i warzywa straczkowe- namaczac na noc i zalac nastepnego dnia swieza woda, wowczas nie bedzie wzdec oczyszczaja organizm i maja duzo bialka i wiele innych waznych wartosci odzywczych no i komosa ryzowa jest mega w ogole ;)

Gość fgfdh
mung oczyszcza