Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble ble ble 1234

moj facet nie dochodzi

Polecane posty

Gość ble ble ble 1234

sluchajcie prosze o pomoc ew jakies rady, mądre! uprawiam seks z moim facetem od prawie roku a on jeszcze ani razu nie doszedl. zaznaczam ze nie stosujemy gumek, bo biore tabletki. a no i wizyta u lekarza nie wchodzi w gre "bo nie".

Gość mam ten sam
mam ten sam problem, tzn ma erekcje i ja dochodze i jest ok ale on nie dochodzi, tzn nie ma wytrysku biore tabletki nie stoujemy prezerwatyw i jestesmy para od 8 miesiecy bardzo zadko ma wytrysk najczesciej konczy stosunek bez, gdy juz zauważy ze mnie zadowolił, jest ok ale mnie to martwi ze on nie ma

Gość a co wtym dziwnego?
ja zawsze pierwsza dochodze i mi sie juz nie chce dalej bzykac wiec odwracam sie na bok i ide spac. ma do mnie pretensje ze mysle tylko o sobie ale i tak go nie kocham. jestem z nim bo ma duzego.

Gość Larysssssaaaaaa
Szok... Nawet nie wiedziałam że facet może nie skończyć i być zadowolony... Ja z moim jestem ponad 4 lata i on zawsze dochodzi.

Gość brzoskwińka
są różnego rodzaju preparaty przyśpieszające wytrysk. samo wmasowywanie takiego np kremu też może przyśpieszyć sprawę :)

Gość mam ten samo
jasne że spróbuje bo uwielbiam jak on ma wytrysk a ma tak zadko no i nie chce aby sie meczył

Gość rokkoko
jest taka choroba ma uszkodzoną zapadkę w kanale który oddziela mocz od nasienia i spuszczając sie wszystko leci do pecherza z moczem.

Gość rokkoko
sam mialem ten problem ale u mnie jeszcze byly niedrozne jajowody i musieli mi usunac jądro

Gość brzoskwińka
pamiętaj że istnieją nie tylko kremy ale i inne różności np. nakładki. w razie czego możesz poszperać na necie i na pewno coś znajdziesz

Gość rokkoko
ja proponuje pompke do penisa, sam bez jadra mam problemy ze wzwodem i pompka jest ok, poprawia krazenie, dobry jest tez plug analny z wibracjami, sam stosuje, pobudza punkt A w odbycie faceta i szybciej staje fiut

Problemem może być podświadomy strach przed ciążą. Jeżeli nie stosujecie prezerwatyw to, mimo że używasz tabletek anty, facet po prostu boi się spuścić do pochwy. Po stosunku spróbuj spuścić go ustami lub ręką.