Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghyjhyjyjy

co zrobic z agresywnym męzem alkocholikiem?

Polecane posty

Gość ghyjhyjyjy

straszy ze pozabija cała rodzine pije od lat ale teraz jest coraz agresywniejszy zdarza mu sie podniesc reke na zone ma 67 lat jest tyranem całej rodziny wszyscy sie go boja chyba jest chory psychicznie dom jest jego i zony

Gość ghyjhyjyjy
up

zmuś go do leczenia, albo się rozwiedź...wie, że łatwo pisać, ale cóż innego pozostaje...?

Gość ......................C
W czyim imieniu piszesz????????????

Gość rozwieść się podzielić majątek
i wiać jak najdalej zacierając za sobą ślady, a zanim złożysz wniosek o rozwód zbierz trochę dowodów na jego alkoholizm, agresję i burdy w domu

Gość ghyjhyjyjy
wkurwia mie ten gostek, mam juz 27 lat ale takiego świra to trudno znaleźc

mój stary wali gorzałę tez odkąd zyję czyli już 23lata od 4lat nie mieszkam z rodzicami ale też zawsze awantury, wyzywanie, bicie itd. Często matce mówiłam aby się rozwiodła ale nie wiem czemu tego nie chciała zrobić to dobra kobieta i chyba cały czas miała nadzieję,że przestanie.. też się wszyscy go bali w domu ale dopoki nie dorosliśmy my dzieci i zaczelismy się juz stawiać także gdzies od 15roku zycia we troje udało nam się go powstrzymywac jak mu sie na bicie zbierało a czesto dostawał białej goraczki, tyle że tez to dało się jakoś przetrzymać bo jest kierowcą tira także więcej go w domu nie ma jak jest ale niestety 2tyg temu szef go zwolnił tez za wódkę i chla od tamtej pory non stop już majaki ma no i teraz matka wnosi pozew o rozwód..

Gość oszzz kurde
no coz nie ma wyjscia... musisz mu uciąc "C" !