Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Bovary

ale sie wkurzylam!!!! korekcja wzroku

Polecane posty

Gość Pani Bovary

Kolezanka z pracy od lat idzie na korekcje laserowa wzroku. W koncu sie zdecydowala i przyszla powiedziala, ze bedzie miec zwolnienie na miesiac!!!!! Teraz czytam fora i kurna NIKT absolutnie nie pisze o takim przypadku. Po dwoch tyg wracaja do pracy przy kompie a ta wisniara pewnie powiedziala lekarzowi ze tak chce . CO za kutwa jedna. Nienawidze wiesniary! Leń smierdzacy do pracy jej sie nie chce chodzic. WIecznie ziewa i siorbie herbate. Ale to wszystko za to ze ja raz mialam 3 tyg zwolnienia to ona musi byc lepsza przeciez . Zlosliwa pipa.

Gość
a teraz wytrzyj chusteczka monitor i twarz, poplulas sie troche zolcia:classic_cool:

Gość Pani Bovary
Nie mam powodu zeby sie leczyc. To ona powinna sie leczyc na zlosliwosc i lenistwo.

Gość Pani Bovary
moze zrobie jej minetke ?

ja miałam operację na oczy i dostałam L4 od lekarzy na 3m-ce więc 1 m-c to pikuś :P Ps. Pamiętaj, że oko jak i choroba/wada nie jest identyczna u każdego człowieka :o

Gość Pani Bovary
Jak to 3 miesiace? Nie przesadzaj. Moja sasiadka miala tez i po 2 tyg wrocila rowniez do pracy. Jak mozna miec 3 mies zwolnienie? Moze zle sie Tobie goilo?

Gość to ze inne wracaja po
2 tygodniach nie znaczy, ze ona tez musi. Oko to delikatny narzad, lepiej zeby zagoilo sie pozadnie niz tylko podleczyc i do pracy ... i to jeszcze przy komputerze !!! Czy ty majac nie do konca zagojona rane sypalabys na nia sola ?

Gość weź ostry nóż i upierdol
sobie obie nogi przy samej dupie - dostaniesz jeszcze więcej l4 niż miesiąc i pokazesz tej wieśniarze kto tu rządzi

ja miałam operację oczu gdzie przez 3 m-ce nie mogłam ogl. TV, pracować na kompie, nawet czytać książki bo oczy strasznie piekły, miałam szwy w oczach, które były tak czerwone jak u królika ;), a przez pół roku nie mogłam nic ciężkiego nosić/podnosić... chodziałam w ciemnych okularach bo wszystko mnie raziło :/, także jak mówię operacja opercji nie równa

Gość Pani Bovary
ale nie mialas chyba korekcji laserowej?

miałam operację laserową tj. przyklejanie siatkówki... do teraz jestem pod kontrolą prof z okulistyki i jak narazie jest OK ;)

Gość A nie dostrzegasz róznicy
między operacją na oku, jaką jest przyklejenie siatkówki a zwykła korekta lasreową wady wzroku? :O

nie bo np. kuzynka miała korektę wady wzroku, żeby zmniejszyć wadę wzroku, a dostała prawie 2 m-ce L4 - miała farta bo operacje robiła przez wakacje, a jest nauczycielką .. z resztą nie będę podawać fakty bo Wy wszystko wiecie lepiej:o