Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina marina marina

Jestem zazdrosna o kontakty mojego z moja przyjaciolka!

Polecane posty

Wydaje mi sie ze jest to nieprzesadzone- jak jestesmy na imprezie to mam wrazenie ze on ciagle sie na nia gapi , tak jakby mnie nie bylo. jestesmy ze soba 6lat i mieszkamy razem od 5.i ciagle zauwazam ze jak cos zobaczy u niej to mi mowi zebym ja to miala takjakby ona byla ta lepsza. zobaczyl frencha białego to chciał żebym to miała, poczul kiedys jakies jej perfumy jak sie wital z nia to powiedzial zebym ja je sobie kupila. i co najgorsze dla mnie rzadko jest dzentelmenem a ostatnio jak wychodzila od nas pomogl zalozyc jej kurtke a mi nigdy no moze z raz. wykluczam sex ich. ale o co kaman? ktos tak mial?

Gość mieszkam w UK gdzie mam
ja tak nie mialam, ale z opisu wynika ze chyba mu sie znudzilas z jakiegos powodu :-P ps. ile macie lat?

nie zauwazylam nigdy zeby ona cos do niego..... a co gorsze jak sie zapoznawalismy to bylam akurat z nia i do mnie tylko podbijal. wiec po co tak robi? ma ktos logiczne wytlumaczenei?

ja mam 26 on 32. ona jest w moim wieku.

pisze na kafe bo nie chce sie zalic jej skoro w jakims sensie ona jest moim problemem. na impreze mielismy zaprosic tylko rodzine. on oswiadczyl ze zaprosil i ja.

Gość milano2000
W razie czego unikaj wspolnych spotkan!

powiem Ci, że cała sprawa mi śmierdzi... Moja koleżanka w ten sposób straciła męża... i mówi: zero przyjaciółek!!! Co smieszne ta jej "przyjaciółka" zaledwie kilka m-cy wcześniej wzięła ślub kościelny.

Gość milano2000
ogranicz ich kontakty!

Powinnaś mu dac wolną rękę i niech chłop robi z nią co chce, bo jak zakażesz to będzie gorzej. Zakazany owoc smakuje najlepiej, pozatym trzeba dac chłopu poruchac, widocznie jestes kiepska w te klocki :classic_cool:

ale nie wydaje mi sie zeby ona byla nim zainteresowana. wczesniej miala okazje jakby chciala to by podbijala on zreszta tez bo ja z poczatku nie widzialam go w roli swego mezczyzny bo mialam ciezki okres w swoim zyciu. wiec po co facet szuka jakis drobnostek w innej kobiecie? owszem jest szczuplejsza ja mam nadwage lekka, ale ona nie ma piersi a ja mam zajebisty biust , ona ma zmarszczki wokol oczu a ja nie mam zniszczonej twarzy bo sie nie lupie tapetowac itp. wole delikatnie

ale ja go nie trzymam! powtarzalam mu wielokrotnie ze jak mu cos nie pasuje to mozemy sie rozstac nie widze problemu a on ze nie chce innej bo mnie kocha . i dlatego nie wiem o co chodzi.

szczerze - daj mu wolna reke. zapros ja na kawe, zobacz jak sie sytuacja rozwinie. jak sie skumaja to bye bye. lepiej teraz niz pozniej, jesli facet okaze sie dupkiem to bedziesz wiedziala ze nie ma o co walczyc. ewentualnie jak lubisz pogrywac to znajdz sobie kolege i tez go zapros i kaz swojemu (swoja droga co to za okreslenie) kupic takie same perfumy (najlepiej drogie) zrobic taka fryzure etc.

jeszcze jedna opinia choc nie wiem czy trafna - a generalnie dbasz o siebie? bo wszyscy wiemy jak wspolne mieszkanie wplywa na atrakcyjnosc partnerow.

On tak mowi, bo wie, ze ty zawsze będziesz, gotowe mięsko do przelecenia, a ona jest...no właśnie niezdobyta jeszcze, zapewne jest jego ideałem kobiety, ale, ze ona go nie chciała, to wziął gorszy model :classic_cool:

Gość despotka
moze nie startowal do niej bo bal sie ze nie ma u niej szans. a ktora z was jest ladniejsza?zgrabniejsza?

wlasnie to nie bylo tak ze ona go nie chciala i dlatego byl ze mna. bo obie przyszlysmy tam gdzie on pracowal i od samego poczatku gapil sie tylko na mnie i tak jakby nie zwracal na nia uwagi

Gość ............................c
Z dala od tej przyjaciółki. Czymś tu śmierdzi.

kiedys balam zajebista laska ale przytylo mi sie troszke. ona tak jak pisalam plaska jak deska z opinii znajomych zbrzydla ( mam takie samo zdanie) ma ladniejsze cialo . ja wiem ze mam ladniejsza twarz.

ale dbam o siebie: tzn chodze na silownie , fryzurke ma zawsze ok paznokcie , ciuszki.

duzo myslalam o tym czy moze ich cos laczyc ale raczej nie. bo ona nie jest raczej zainteresowana nim a poza tym niejednokrotnie wiecej osob bylo zaciekawionych mna a nie nia/

wiesz to ze wg ciebie jest brzydsza nie znaczy ze wg niego tez. jak wychodzilam z kolezanka (tez plaska, blizny po tradziku) to faceci czesciej do mnie podbijali ale do czasu, raz jeden przystojniak podszedl do niej a potem nastepny i kolejny.

Gość despotka
moze ich nic nie laczy ale twoj facet ma na nia ochote . wie ze jej nigdy nie bedzie mial wiec stara sie za wszelka cene miec jej namiastke w tobie. toc to logiczne! opierdol go z gory do dolu.frajer

a co lepsze byla z jego kolega i ten kolega powiedzial mojemu facetowi ze ona jest beznadziejna w lozku ze sie zawiodl ( podsluchalam rozmowe) wiec po co mialby miec chec na nia skoro wie ze w lozku jest dretwa?

Gość urajka
znudzilas sie mu juz mysli o nowej dupci jak cie bzyka to mysli o niej dlatego chce zebys miala jej ciuchy mysisz go pozadnie dosiasc w lozku

Gość urajka
dlatego bo sie toba zmeczyl i moze chce beznadziejna dla odmiany a nie wyuzdana zdzire

Gość despotka
bo moze twoj facet nie jest debilem i wie ,ze faceci zawsze bronia wlasnej dupy i honoru jesli chodzi o te sprawy :P rusz hlowa. poza tym z nim moglo byc do dupy bo on byl kiepski ,a jej z twoim mogloby byc super. twoj facet nie jest jak widac idiota

nie bede brac wzoru z niej bo ja wole pozostac soba. jak z nim rozmawiam o tym ze mnie denerwuje ta sytuacja to twierdzi cytuje" przemawia przez ciebie zazdrosc"

Gość despotka
moj ex tez jak sie potem dowiedzialam proponowal sex totalnie brzydkiej lasce mojego kuzyna!!! bylam w szoku bo ona naprawde jest ugly ;/

ale on nie jest znowu taki chojrak do sexu zadnych rekordow nie bije! ja zdzira nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!