Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migota25

dylemat

Polecane posty

hey witam, mam pewnien problem stary jak świat. 2 lata temu poznakam kolesia oczywiście zonatego. Na poczatku mieszkal w tym samym miescie co ja. Spotykalismy sie bez obaw bo jego zona chwilowo przebywala u swojej matki. Pomieszkialam nawet u niego. Z zona to byla wpadka sa 4 tala po slubie . Oczywiscie on mowi, że jej nie kocha. Próbowal ratowac to malzeństwo , poszedł z nia nawet do psychologa jednaak to nic nie dało...Przeprowadzil sie nawet do innego miastaa zrby odciągnąć ja od matki bo miała na nią duzy wplyw i on miał juz tego dosyć. jednak po pól roku znalazl prace w innym miescie. Pojechzieał tam sam a zona z dziecmi zostala sama . On mieszka sobie z kolegami w wynajetym sluzbowym mieszkaniu. Prowadzi sobie studenckie zycie. I ja pomiedzy tym wszystkim czasem do mnie przyjezdza. Spotykamy się ale nie wiem jak to dalej będzie.czy mam o niego walczyć??

Gość krotko i na temat
św Mateusz : Małżeństwo to rzecz święta

Gość krotko i na temat
przeciez to jest małżenstwo i nie wolno w nie ingerowac dla zasady i po prostu dlatego jak wczesniej bo jest rzeczą świętą .

wiem ze nie powinnam ale to on sam sie ze mna kontaktuje ja nigdy nie wychodze z inicjatywą. On wie ze cierpie przez niego

Powiedzial nawet o mni9e swoim rodzicom . Moze powinnam postawic mu ultimatum bo to juz za dlugo trwa i troche mnie to wkur.... np przez miesiąc sie nie odzywa a potem dzwoni jak gdyby nigdy nic

Gość jbvrtyuijmioiubyu
wiecie co wam powiem kochani moi mili, mam juz za soba tyle nieudanych zwiazkow, tyle nieszczesliwych upadkow i tyle zranionego serca i powiem wam ze jak bedziecie mialy troche wiecej lat to zrozumiecie ze mozna przez to stracic tylko zdrowie a chuj wielki z kazdego zwiazku jesli nie konczy sie on malzenstwem a najlepiej z potomstwem bo tylko wtedy mozna mowic o milosci oddaniu i tych sprawach, a teraz jest popierdolona moda na nie chajtanie sie i zycie na kocia łape co jest bardzo nie trwałe i czesto konczy sie upadkami , zrywaniem,załamaniami i zrazaniem sie do plci przeciwnej, Jestem na NIE temu pojebanemu trędowi z zachodu czy chuj wie skad

Gość jbvrtyuijmioiubyu
zostawic tam wyzej jest napisane czym jest małżenstwo jesli on ja zdradza nie znaczy ze ona jego a jesli on potrafi zdradzic nawet zone to ciebie pierdolnie po pół roku gora

Gość jbvrtyuijmioiubyu
o jakosci faceta mozna sie czasami przekonac nie tylko po tym jak traktuje swoja zone czy kobiete, czasami widac po tym jak traktuje wlasnych rodzicow a co z tego ze mozna sie zżyć, nie musisz byc jego wrogiem ale ja proponuje ci w tej sytuacji jedno najlepsze wyjscie czyli nie wchodzic

Gość co za tekst!!!!
''poznakam kolesia oczywiście zonatego''- to chyba wiele o tobie mowi, skoro sypianie z zonatym facetem jest dla ciebie ''oczywiste''. szkoda slow....

Pisząc to oczywiscie zonatego nie mialam na mysli to o czym myslisz. Nigdy wczesniej nie byłam w takim bagnie!!!

Gość jbvrtyuijmioiubyu
dziewczyno nie wchodz w małżenstwo, odchoruj masz 25 lat i na bank kogos jeszcze poznasz , tez mam 25 szukam tej jedynej ale przenigdy nie wbije sie w małzenstwo

Gość jbvrtyuijmioiubyu
spotkac sie mozna bo nie jestescie wrogami, trzeba tylko wiedziec na co sobie mozna pozwolic i tyle , zycze powodzenia w zyciu i znalezienia tego jedynego, ja swojej polowki tez nie przestaje szukac , papatki