Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Szukam idealnego....

Polecane posty

Krabie , piszesz zupełnie jak on..poza tym bardzo dokładnie przytaczasz jego wypowiedzi, więc zapewne nim jesteś. A więc jak Twoja Róża? Jej kolce bardzo ranią?

Gość Radoslawwww ...
ja też jestem prawiczkiem , mam 24 lata i już :D Trza się szanować ;P

Gość diablatko23
a ja szukam wody w proszku Szukamy razem???

Gość Radoslawwww ...
abc --- mam się za ideał z innych powodów :) A prawictwo też uważam za coś fajnego :) Cierpię przez to ale myslę że będzie przyjemnie mojej przyszłej kobiecie że to na nią czekałem :D

Radoslawww, to zależy ile z tym będziesz jeszcze czekał, bo jak Ci zejdzie do 40-stki, to nie wiem, czy bedzie jej przyjemnie:D Weźmie Cię raczej za dziwoląga..więc jak będziesz w tym wieku i w wiadomym stanie, to sie nawet nie przyznawaj.

Gość Radoslawwww ...
abc --- poczekam maks do 27. Ani dnia więcej. Cholernie wysoki mam poziom testosteronu i za bardzo mnie nosi :D Już kilka razy było blisko ale jakoś się powstrzymałem :D

Dobry duchu, zastanawiam sie nad tym skróceniem...czego? Co miałeś na myśli...bo to zastanawiające:D Może przed tym zapytaj sie , czy to tak:D

To dlaczego się powstrzymałeś? Pewnie miałeś cykora:D Tak właśnie myślę :classic_cool:

Gość Radoslawwww ...
Nie miałem cykora. Poprostu w porę sobie uświadomiłem że to nie jest osoba którą kocham :) Pierwszy raz pamieta się do końca życia więc koniecznie musi być z miłości ;)

Radoslawie , coś brzmisz mi jak kobieta...nie sądziłam, ze meżczyznom akurat na tym właśnie zależy.Zawsze wydawało mi się, że seks traktuja jako prawie sport i sprawa uczuć jest tu drugorzędna...

Gość Radoslawwww ...
myśl sobie co chcesz ja mam zamiasr sie szanować. Co z tego że teraz bede korzystał i ruchał co chciał skoro za 30 lat moje morale nie da mi zyć. Trzeba pomysleć zanim cos sie robi :)

Chyba źle mnie zrozumiałeś; nie mam nic przeciwko, tylko zdziwiła mnie Twoja postawa...wydaje się niepopularna w tych czasach, albo po prostu z tym nie ujawnia się wiele osób.Jestem jak najbardziej na tak..:)

Gość Radoslawwww ...
też dziewica ? :)

A po co mi wibrator? czyżbyś przyjmował, ze żaden facet, w tym również i Ty, nawet do seksu się nie nadaje?:D Radoslawie, o tak intymne sprawy pytasz mnie na forum?:(

Gość Radoslawwww ...
abc --- Jak to intymne ? Na forum jesteś anonimowa :D Ja tu na forum mógłbym wszystko o sobie napisać , nie ma problemu :D Nikt mnie nie zna tu , nie wie jak mam na imię , skąd jesteś itd :D Jeżeli nie chcesz to nie odpowiadaj , choć dziwi mnie to że masz z tym jakiś problem :( Tylko na forum możemy pogadać , gg nie daje osobom które znam 5 minut :D

Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam faceta, który nie byłby gotowy....co do reszty to zaden nie może mi tego zarzucić.

Radoslawie, nie jestem tu już taka anonimowa, jak Ci się wydaje, bo tu siedzę już jakiś czas i raczej nie zmieniam nicka i nie piszę na pomarańczowo...część osób mnie dobrze zna...tak więc wiesz...A z gg nie korzystam :classic_cool:

Gość Radoslawwww ...
Nigdy nie spotkałaś faceta który nie byłby gotowy ..... ale na co ? na seks ?? A co tu ma do rzeczy jakaś gotowość ? :D SEks dla faceta to czysta przyjemność , dla kobiety na początku nie ! Kobieta musi dojrzeć , facet nie :D Jakbym chciał to jako 15-latek ruchałbym co popadnie ale po co ? Po to żeby później zakochać się w kimś i nie mieć mozliwości poznania co to jest miłość ? Miłość to także seks :) Cudownie jest czekać na tę jedyną. Człowiek co prawda cierpi ale póxniej gdy znajdzie kogoś wyjątkowego to czuje się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :) Miłość prawdziwa to taka która znosi cierpienia :) Może fantazjuję ale ja zawsze byłem romantykiem :D Na szczęście jest masturbacja i da się żyć :D Gdyby nie to to nie miałbym szans tyle wytrzymać. Nosi mnie jak cholera , czasem po 6 razy dziennie musze sobie ulżyć :D

Z tą gotowością to pewnie myślę o tej samej co Ty...chyba, że mi sie tylko tak wydaje...bo zazwyczaj wolę dalej tego nie ciągnąć:D

Gość Radoslawwww ...
abc , to nie mamy o czym gadać :D 🖐️

mężczyźni szukają róźnych kobiet w zależności od etapu , na którym się akurat znajdują. Młodsi wybierają tzw.laski, byleby podobała się wizualnie, starszym zaś po głowie chodzi juz taka, która sprawdzilaby się w charakterze żony.Nie mam racji?

Nie szukasz laski, bo ją masz:D Tak naprawdę mężczyźni dojrzewają dosyć późno i najpierw w większości rodzi się popęd seksualny, a dopiero potem uczucia.Tak więc na tym pierwszym etapie potrzebna jest tzw. laska, którą mozna jeszcze pochwalić się przed kolegami.Przynajmniej tak mi się wydaje...znacznie później przychodzi rozsądek..