Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Szukam idealnego....

Polecane posty

Nie jestem studentką psychologii..skąd Ci to do glowy przyszło??????? A dlaczego nie szukasz ? Masz żonę albo partnera?

Gość pbuahahahahhaa
fanaberie i tak cie osra :D

No wiesz, różni są ludzie, różne preferencje, więc nic nie wiadomo...A dlaczego masz aż taką pewność?

Czyżby jakieś kompleksy, czy może jednak przekonanie , ze najlepiej przeżyć to życie w pojedynkę? Egoizm?

Gość mec.
Ja jestem ideałem...To mnie szukacie...

Taaaak, pewnie...to przedstaw siebie, pomyślę, jaki z Ciebie ideał:D

Dziwne masz przekonania...nigdy nie myśałam w ten sposób...Wychodzę z założenia, że w końcu każda potwora znajdzie w końcu amatora...co za pesymizm:( chyba tak naprawdę nie myślisz..tym bardziej, jak pisałeś o sobie, jesteś młody.

Mało jest wygadanych, bogatych i przystojnych lovelasów, którzy byliby przy okazji normalni...raczej rozpiera ich pycha....:(Są pustakami..:( Przyciągać mogą jedynie same pustaki:D

Co to znaczy idealny? I tu mnie masz, bo tego na pewno nie wiem...nie sądzę , bym takiego spotkała kiedyś..

Wiesz to potem właśnie jest się z człowiekiem , z jego charakterem, a nie wyglądem....Na co komu wygląd, jak potem okazuje się prostakiem...bez żadnych wartości...Owszem, część osób podchodzi do tego bardzo lekkomyślnie i potem tylko rozwody..

Czyli masz same przyjaciółki?/ Po prostu żadnej na razie nie spotkaleś...Ale faceci w takich relacjach nie są chyba do końca bezinteresowni...możesz mieć przyjaciółkę nieatrakcyjną?

Ale odpowiedz, czy facet może zaprzyjaźnic sie z kobietą tak po prostu bezinteresownie?

cieżko mi coś napisać...ale ja bym zadał takie pytanie " czy bezinteresowna przyjażn istnieje" odpowiadając na pytanie to raczej cieżko mi w to uwierzyc choć sopecjalista nie jestem , gdy facet ma bliską przyjaciółke (nie koleżanke) to znaczy że najprawdopodobniej jest w niej zakochany , a że ona traktuje go tylko jak przxyjaciela a on nie chcąc jej stracić staje sie jej przyjacielem i próbuje w sobie rozkochać więc nie jest to bezinteresowne

Gość Radoslawwww ...
facet może zaprzyjaźnić się bezinteresownie :) Pod warunkiem że dziewczyna nie zacznie sie do niego tulić :) Facet to facet i każde nawet najmniejsze przytulenie się odbiera jako zaproszenie do seksu :D Przyjaźń oparta tylko na rozmowie może istnieć między kobietą a mężczyzną ale tylko na rozmowie :) Jakąs tam bliskość powoduje że traci sie zmysły :( Nawet gdy dziewczyna jest brzytka to wystarczy żeby ładnie pachniała i facet może mieć ochotę ją zerżnąć :D Taka natura :P

Radoslawwww, co Ty opowiadasz. Skoro kobieta postanawia mieć przyjeciala w mężczyźnie, nie ma mowy o tuleniu...A jeśli nawet, to moze być jakiś nic nieznaczący gest, który męzczyźni źle po prostu odbierają..