Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_ewcia

Co zrobić, żeby było romantycznie ?

Polecane posty

Gość to mial byc topik
zrob mu loda

:) Ja też jestem romantyczką ;) Wspólna kąpiel, wśród świeczek itd. mi sie marzy własnie to ;)

Dlaczego sądzisz, że nie dążą ? to mial byc topic - sam/a mu go zrób, jeśli to, nazwwasz romzntycznym zajęciem

Gość może żonka jeggo
płatki kwiatków..na stole...jak pijecie herbate..swieczki;)

mała mania - trochę za wcześnie na wspólną kąpiel, dopiero się poznajemy ale już zauważyłam, że ma duszę romantyka, ech.... :)

Gość może żonka jeggo
no to rozsyp suszone kwiatki na stole gdzie swieczki..jak bedzziecie pic herbatke:)

Dokładnie, ja jestem z moim 8 miesięcy niedługo.. na kąpiel poczekamy jeszcze ;) Znaczy on poczeka xD Bo gotowy jest na wszystko, jak sam powiedział będzie czekać, aż powiem, że przyjdzie na to czas.

ieszę się z Twojego szczęścia. My jesteśmy razem od miesiaca więc całe to szaleństwo z płatkami róż i kąpielą odkładam na czas, kiedy się poznamy lepiej. Teraz chodzimy na spacery, jezdzimy na rowerach i to najczesciej on pokazuje mi piękne zakątki natury. Jest mi z nim cudownie, i za nic nie chcę tego tracić. Cały tydzień tęsknię, kiedy będziemy mogli się spotkać i zobaczyć coś ciekawego. Oboje lubimy też zwiedzać zabytki. Nie wiem, gdzie można pojechać, żeby spędzić ze sobą dużo czasu, i żeby to była romantyczna wycieczka do ciekawego miejsca. Pytam bo nie znam za bardzo wyjątkowych miejsc w Polsce. Doradźcie, proszę. Oboje mieszkamy w Poznaniu, jakby co :)