Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eleena

nie spi ktos jeszcze

Polecane posty

W zasadzie to jeśli o przynależność do forum chodzi to długo należe a jeśli o aktywność to raczej nowy....a Lukrecjo Swanheart Nightwisha słyszałaś?...to jest nuta

A nie słyszałam. W mym iPodzie właśnie losowo wybrało się "Milowy las" :) A nie śpię ponieważ mam na jutro do wkucia cały dział a powiem szczerze średnio opanowałam dopiero jeden temat buuuuu ;(

Lukrecjo, zawsze moze byc zbieg okolicznosci dogodny i przejdziesz gladko na egzaminie.Mnie zawsze sie udawalo , nawet jak mialam luki w wiadomosciach :-). Bedzie dobrze na bank.

Zależy od przedmiotu...ciężko o improwizację w matmie albo fizyce haha

fakt.Alejuz np. z historii -mozna.Przypomnialo mi sie jak na egzaminie maturalnym moj maz zaczal nowa historie tworzyc na jakis temat.Tak mu to dobrze szlo, ze egzaminator postawil mu dobra ocene z zastrzezeniem, ze tego w podrecznikach nie ma. Byl pod wrazeniem wyobrazni zdajacego hahah

Ja tak z matmą miałem...ale mojej misternie utkanej wypowiedzi profesor nie kupił:D

to pecha miales.Choc matma to raczej nie do poplynienia. Ale najwazniejsze to nie przejmowac sie za duzo, tym bardziej , ze wszystko moze sie zdarzyc i bedzie spoko.

nie zebym zachecala, ale nie da sie zrobic sciagi? ja w technikum mialam ekonomie z swietnym facetem :P zawsze mowil ze ja nie sciagam :P ze zawsze bede miec piatki :) bo rozumiem i sie staram na lekcjach:) nie ma co ukrywac lubil mnie :P na sprawdzianach oczywscie mialam sciagi przy sobei zawsze :D malo raczej z nich korzystalam, ale w pogotowiu byly :)

u Nas gościu jest nie do przeżycia. Piszesz prosto z ksiązki (uda się czasami przemycić) - masz banię . Piszesz swoimi słowami - bania. Nigdy mu nie pasuje.

Gość borgia to ja
mów mi ksiąze

to tacy nie powinni uczyc.Miara nauczyciela sa wyniki jakie osiagaja uczniowie i chec ich uczestniczenia w zajeciach.

Zastanawia mnie to dlaczego dopiero o 2:30 można na cafe spotkać uprzejmych ludzi i poprowadzić kulturalną dyskusję bez podszywów ?

pozegnam sie juz z Wami.Dzieki za rozmowe , kolorowych snow. Lukrecjo-powodzenia z nieszczesnej ekonomii. 🖐️

Gość borgia to ja
bo to koorwa koolturalna pora jest