Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek_maxell

Kto powienien zorganizowac urodziny solenizant czy nie?

Polecane posty

Gość kubek_maxell

Jestesmy para od kilku miesiecy, zblizaja sie jego urodziny. Wiadomo kupie prezent, ale kto powinien ze tak powiem zorganizowac czas w ten dzien? Wiem ze spedzimy go w dwojke ale czy to on powinien mnie gdzies zaprosic czy to ja powinnam o tym pomyslec? Moj ex co roku organizowal impreze u siebie w domu wiec nie mialam takiego problemu a teraz nie wiem.

Gość kubek_maxell
Jubilat, no pomylka :)

koorwa., ale problemy macie... w knajpie też dyskutujecie kto ma zapłacić rachunek... posrani ci ludzie :-o

Gość kubek_maxell
Solenizant tez ;) "Solenizant (łac. solennis uroczysty) osoba obchodząca jakąś rocznicę, np. rocznicę swojego narodzenia (urodziny)"

Gość kubek_maxell
Z rachunkami problemu nie mamy ale z tym mam :P ;)

a ja mysle ze to zalezy od tego na jakim etapie zwiazku jestescie i jak on zachowal sie w twoje urodziny(jezleli juz mial okazje:))u mnie bylo tak w tym roku ze on zaprosil swoich znajomych do domu wiec ja zamowilam tort i skromna imprezke przygowtowalam cos do wodeczki plus prezent:)

pozatym nie wiem czemu tak rozmyslasz nad tym,boisz sie wydatkow:P zwiazanych z tym dniem chyba:D zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie..nawet jak ci zrobi kawe w domu i poczestuje ciachem zamiat ciagnac do restauracji chyba tez bedzie ok

Gość kubek_maxell
Moje urodziny dopiero beda w sierpniu, a jestemy razem od listopada wiec nie wiem.

Gość kubek_maxell
Nie chodzi o wydatki, tylko chcialabym zeby ten dzien jakos roznil sie od innych a do kanjpek chodzimy czesto

no ale jak masz zorganizowac ten czas ,chcesz przygotowac jakies gry i zabawy czy tez konkursy :P a tak serio to moze spytaj go jak chce spedzic ten dzien i tyle:)

Gość kubek_maxell
Myslalam o jakis wypadzie za miasto bo jego urodziny wypadaja w niedziele i ma wolne

Gość kubek_maxell
Tylko ze to on ma samochod a nie ja :P

Mojemu facetowi ja organizuje czas w urodziny. To Jego świeto wiec nie powinien miec tego na głowie. To ja wybieram knajpe i rezerwuje stolik. Jak jest impreza dla znajomych z tej okazji to równiez ja sie tym zajmuje.

no tak jak ebdzie ladna pogoda bo zazwyczaj w wekkend jest nie bardzo wiec nawet jak wyruszycie za miasto to co ?piknik czy tak sobie bedziecie spacerowac ,zjedziecie do jakiegos zajazdu na kawe..

heheheh no to pewnie wolalby winko wypic z Toba z okazji urodzin a nie spedzic caly dzien w aucie :P no chyba ze nie pracuje i siedzi w domu i sie nudzi to moze mu sie i spodoba taki wyjazd ,zreszta to twoj chlopak ty go znasz i powinnas wiedziec co mu sprawi przyjemnosc :)