Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co ci chodzi

prawko na moto.jakie macie doswiadczenia?

Polecane posty

ludzie, musze sie wygadac. dzis drugi raz nie zdalam prawka na kat a. kurwa mac;/ jak ja mam robic ta osemke zeby mi wyszla??? na kursie wszystko jest cacy a w wordzie nie moge;/ i nie chodzi o stres bo go tym razem nie bylo. pocieszcie mnie ,prosze...

Gość pocieszam cie
jak zdasz to ci wsadze ogorka do papy

Gość mowi i wall
ale coz robiłas nie tak? podparłas się noga?

przy pierwszym podejsciu wyjechalam za linie a przy drugim podparlam sie. nie wiem dlaczego, bo jak juz pisalam na kursie idzie bez problemu. no chyba rzeczywiscie bog tak chcial..;/ musze go przekonac zeby zaczal chciec inaczej..

tez bede zdawac na motor ale dopiero chodze na wyklady.. powiedz mi jak duzy jest ten motor na jazdach? i nie balas sie jechac za pierwszym razem? :P i ile razy sie wywalilas ?:P:P

czym jeździsz na egazaminie? Yamaha? Ja na kursie w ośrodku miałam narysowaną mniejszą ósemkę , i na egzaminie poszło gładko.

ja uczylam sie na SUZUKI MARAUDER 250 cc. i na takim tez zdawalam za drugim razem , czyli dzis. mialam pewnosc ze zdam, bo niby dlaczego mialoby byc inaczej? czulam sie pewnie. no ale niestety po raz drugi dupa.

truskafkowa, nie balam sie. zawsze chcialam jezdzic na moto i jazdy sa dla mnie przyjemnoscia. wywalilam sie raz, raz na placu, bylo mokro,wstyd;d

ja czesto jezdze na motorze ale tylko jako pasazer :P bardzo to lubie i sama postanowilam tez zrobic sobie prawko, ale jednak troche sie boje :P

ostra siostra,nie jezdzilam. kurs zaczelam we wrzesniu tamtego roku i o dziwo dobrze mi szlo pomimo tego ze wczesniej nie jezdzilam wooogole. no podoba mi to i juz. i chce jezdzic i bede. jestem z podkarpacia. okolice tarnobrzega. a ty jak dlugo jezdzisz?

Gość xzcvxz
znowu ostra pseudoznawczyni, pewnie sama zapieprza na skuterze :o

O fajnie, że sąjakieś kobietki, które jeżdzą. Ja sama myślę nad zrobieniem prawka w te wakacje. Z autkiem poszlo mi gładko. Obawiam się, że z motorem będzie trudniej. :D Jakie obowiązują manewry?

Sprawdzenie obsługi motocykla , losujesz dwa pytania, przeprowadzenie motocykla (sprawdzenia jak nad nim panujesz), slalom , ósemka, wjazd pod górkę (ruszanie z ręcznego) no i miasto.nic trudnego.

Gość xzcvxz
do o co ci chodzi: tuono 1000r, gs500 co widzę posty ostrej nt. motocykli to się na przemian mam ochotę śmiać albo jej w pysk przywalić :o

Długo jezdzisz Ostra więc dla Ciebie z perspektywy to pestka. No zobaczymy jak mi pójdzie- jestem pozytywnie nastawiona:D Zawsze mnie kręciły motory i motocross..a szczegolnie freestyle motocross. Od gówniary zawody oglądałam się fascynowałam :D Ale zawsze mi się wydawalo, ze to nie dla mnie- a ost stwierdzilam, ze wlasciwie to czemu mam nie sprobować jakoś bardziej się w to powkręcać.

ja wlasnie zapisalam sie na a i b... ale podobno malo kto za pierwszym razem zdaje :P a ile placilas za to i za to razem?

Ostra a skąd jestes? Jakie okolice? W sumie jak już zrobię prawko, to fajnie by bylo mieć z kim pojezdzić. Są tu jakieś osoby z okolic Krakowa?