Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co ci chodzi

prawko na moto.jakie macie doswiadczenia?

Polecane posty

ja okolice katowic... ale kurcze no fajnie wlasnie by bylo tak z kims pojezdzic :P ostra - a ile masz lat jesli moge spytac? :P

no scigacze tez sa wporzo;d kurcze tak bardzo chcialabym juz jezdzic, ale wiem ze nawet jesli zdam niedlugo to na wlasnym moto pojezdze dopiero w nastepnym sezonie. no ale,trza byc wytrwalym;d

no niestety, to nie sa proste rzeczy;d tzn na kursie sa proste, a na egzaminie wszystko jest jak z kosmosu wziete;d truskafkowa,a z ktorego rocznika jestes? ja 1990.

ja 1992 :P no zobaczymy jak to wszystko pojdzie ale wlasnie jak juz bysmy wszystkie mialy to prawko i jaki motocykl to fajnie by bylo sie tak spotkac i pojezdzic :P:)

Gość alga1231
ja tam zdałam za trzecim razem do trzech razy sztuka w końcu :-)

a mnie się usrało i zdałam za pierwszym:) A najlepsze jest to, ze mój facet jeździł na motocyklu praktycznie od dziecka- uwielbia to i, moim skromnym zdaniem, jest nie do pokonania- śmiga genialnie:) I co? Zdał jakieś 15lat temu za...trzecim razem:):) A co do egzaminu to jeszcze jest hamowanie awaryjne- ja się okropnie go bałam bo zdawałam jak juz byłam w ciąży a nie chciałam mówić, żeby nikt mi potem nie zarzucił, że przez ciążę, na litość zdałam :) A ósemek najlepiej nauczyć się na mniejszych kółkach- wtedy na egzaminie to będzie pestka. Mnie wydawało się, że ktoś się pomylił z rozmiarem:) Uczyłam się na GN a zdawałam na Yamaha. powodzenia!

Halu! dzien dobry. zaglada tu ktos? chcialam sie podzielic z wami moim szczesciem. dzis zdalam prawko na motocykl. ciagle nie moge w to uwierzyc.ciesze sie. nie pozostaje mi teraz nic innego jak zaczac zbierac kase na motocykla i w traaseeeeee! ;d