Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja na zawsze

NATRĘTNA KOBIETA

Polecane posty

Gość twoja na zawsze

nie wiem co mam zrobić doradzcie mi prosze.... do mojego narzeczonego odzywa się jakaś kobieta z którą pracuje wydzwania wypisuje sms pisze meile....co ja mam o tym wszystkim myśleć prosiłam zeby zwrocil jej uwage zrobił to a ona ciagle to robi

spisz sobie ten jej numer albo maila, a najlepiej przejdź się do niej skoro wiesz, gdzie pracuje i powiedz grzecznie ale stanowczo, żeby się ODPIERDOLIŁA od Twojego narzeczonego, bo nastepnym razem inaczej z nia pogadasz.

Gość twoja na zawsze
on mi mowi ze jej juz to mowil zeby sie odczepila

Gość twoja na zawsze
ona jest starsza od mojego narzeczonego chyba z 15 lat wiec powinna zrozumiec

inteligencja nie idzie w parze wiekiem. Jakaś stara baba przywala się do Twojego narzeczonego, nic nie kuma, a ty będziesz siedzieć i na to patrzeć? :O Chociaż to On powinien to załatwić, co on nie umie powiedzieć jej żeby spadała na szczaw? Chyba, że to jego pracodawca :P

Gość twoja na zawsze
pracują razem i mówi ze mówił jej delikatnie i chciał to załatwic sam zeby nie gadala w pracy głupot

Gość twoja na zawsze
co zrobić z nią mam

Gość ale jaka jest tresc tych maili
czy smsow? jednoznaczna czy kumpelska?

Gość twoja na zawsze
i nie reagowac a ona niech do mojego narzeczonego wydzwania.....przy mnie nie rozmawia z nią a jak mnie nie ma to napewno odbiera telefony

Gość twoja na zawsze
raczej nie kumpelska tylko opowiada mu o problemach swoich i smutkach

Gość twoja na zawsze
jeszcze ktos sie wypowie?

Gość twoja na zawsze
?????

Gość pulcherina
Kiedyś gdzieś na jakimś forum był taki temat i pamiętam wypowiedź, w której dziewczyna radziła, by na wszystkie formy kontaktu odpowiadać razem, typu: na mejle - Zosia z Waldkiem, pozdrawiamy, to samo z smsami, telefony odbierać tak, by tamta słyszała, że jesteś obok, albo najlepiej jak narzeczony dawałby ciebie do telefonu - dam ci Zosię, ona najlepiej ci doradzi. W tamtym przypadku pomogło, laska dała sobie spokój. A ja osobiście zadzwoniłabym do tej kobiety i powiedziałabym co myślę, a tego ci nie radzę, bo ja jestem choleryk :) A z drugiej strony, nie ma faceta któremu nie imponowałoby zainteresowanie innej kobiety, więc póki jemu nie zacznie to przeszkadzać, to nic z tym nie zrobisz.

"mówił jej delikatnie" delikatnie to mozna poglaskac dzewczyne po udzie, na chamstwo chamstwem. Ale widocznie twojemu facetowi to odpowiada i nic z tym nie robi :O

Gość mysle ze to twojfacet:))
narzeczony prosi tamta kobiete o to by pisala itd:classic_cool: chce tym wzbudzic twoja zazdrosc:) i czeka na reakcje:classic_cool: czy jestes gotowa walczyc o niego:classic_cool: to nie jest glupia teoria, uwierz, faceci lubia takie gierki, inaczej bylby bardziej stanowczym wobec jej namolniactwa:)pomysl czy nie mam racji;)

Gość nie sypiam z komiczne2
spal z nia?

Gość twoja na zawsze
Pewnie, ze tak:( rucha ja codziennie w biurze:(

Gość twoja na zawsze
nie podszywaj sie za mnie.......

no na pewno nie zniżyłabym się do tego, żeby kobiecie nagadac!! Pogadaj raczej z narzeczonym- przecież to do niego dzwoni, nie do Ciebie.

nie wiem co ci doradzić ale ta baba jest walnięta 15lat starsza od niego na co ona liczy ?? chyba ma jakieś problemy ze sobą ;) niby jak twój chce żebyś okazała zazdrość o jakąś starą zardzewiałą nie wyruchaną rure?? (sorki za mocne słowa ale takie babsztyle mnie śmieszą)ja bym facetowi truła a z nią sie nie dogadasz bo najwidoczniej jest to osoba niespełna rozumu której potrzeba psychiatry