Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanna

NADŻERKA a tabletki GYNALGIN

Polecane posty

Gość romanna

witam wszystkie panie! mam takie pytanie - czy tabletki Gynalgin (dopochwowe) pomogą w sprawie z nadżerką? W ulotce nie ma nic na ten temat, ale słyszałam, ze wielu kobietom ich ginekolodzy przepisywali własnie ten lek no i pomógł. Podkreslę, ze moja nadzerka jest chyba w powazniejszym stadium, poniewaz miewałam bóle pleców oraz krwawienie po stosunku. (Ogólnie to te bole zaczęły się w momencie, kiedy przez 3 miesiące z rzędu nie przerywałam brania tabletek anty [diane 35], no i po jakims czasie zaczęło się krwawienie połączone z silnym bólem w dole pleców, wystraszyłam się i odłożyłam tabletki. Niby pomogło, bo plecy juz nie bolały, tylko czasami, sporadycznie, więc sądziłam, ze wszystko jest w porządku. Dopiero kiedy poszłam do ginekologa dowiedziałam się, ze mam to ustrojstwo...) Pozdrawiam serdecznie!

Gość romanna
halo, halo? orientuje sie ktos?:)

Gość irminka1212
moja znajoma wlasnie brala te tabletki dopochwowo i ginekolog przepisal je na nadzerke. z tego co wiem to jej pomogly ale ona miala poczatkowe stadium nadzerki wiec nie wiem jak by bylo w twoim przypadku. pozdrawiam! :-)

Gość romanna
a, no to wlasnie slyszalam, ze na to takie wstepne 'stadium' nadzerki Gynalgin moze pomoc... chcialabym sei dowiedziec, czy na to bardziej zaawansowanej tez, czy jednak bedzie konieczny jakis inny zabieg?

Gość romanna
hej no, nikt nie wie?:(

Gość Czkaka
Gynalgin to dobry lek, na nadżerke też działa, u mnie zlikwidował nadżerkę. W sumie warto jak nie jest ogromna spróbować najpierw farmakologii a nie od razu jakiś wypalanek czy zamrażanek. Ja pamiętam, że jeszcze musiałam florę odbudowywać bodajże LAcibios femina. Na razie mi nie wróciło. Ale bóle pleców??? To napewno od nadżerki? Może coś z nerkami?