Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala czarna

poleccie dobra czarna farbe do wlosow

Polecane posty

Gość cala czarna

szukam pieknego odcienia czerni.nie chce by wlosy sie zniszczyly czy przesuszyly.chce by byly lsniace a kolor utrzymywal sie dlugo.mozecie mi polecic jakas farbe?

Gość cala czarna
dlaczego nie na czarno? rozwazam rudy ale nie wiem.mam brazowe wloski

Gość trerererudie
ja polecam safire - drzewo hebanowe, taka czerń z refleksami brązowymi na słońcu. kolor piekny i bardzo dlugo ie trzyma , ie niszczy kudełek. Tylko to nie jest czarny czarny raczej baaardzo ciemny brąz

ja używam Essential Color bez amoniaku....jest super :)...włosy się błyszczą i są zdrowe...no i nie niszy tak włosów bo nie ma amoniaku...z tym że ja używam Czerń granatu...ma lekko atramentowy odcień...widac go praktycznie tylko w słońcu Czarna tak wygląda: http://media.sophisti.pl/photologue/photos/cache/KtWCS1cfKUZEt6fiVWUe5nIWUhDyKBEi_display.jpg

Gość cala czarna
dziewczyny powiedzcie czy shwarzkopft nie nieszczy wlosow?od fryzjeri slyszalam by nigdy nigdy nie uzywac tych farb tej firmy

Gość hahahahah :D
Nieważne, jaka zrobisz, utrzymywal Ci sie bedzie na pewno dlugo. W ogole z czarnego ciezko zejść...wiec sie zastanow dobrze.

Mi fryzjerka polecąła Casting L'oreala

Gość tylko nie na czarnooo
ja tez kiedys farbowalam na czarno a jakie pozniej byly cyrki ze sciaganiem koloru itd by powrocic do brazowych wlosow :O nie polecam farbowania na czarno!!!

nie,taki mi się nie podoba....ale z tych bez amoniaku są różne i różniste odcienie różnych kolorów :)

Jaki śliczny ten kolor, co wkleilas :) Marzy mi sie taki. Ja też farbowalam się na czarno parę lat i teraz niestety walczę z zejściem z czerni :/ Nie chcę ich dekoloryzować, bo to tez niszczy. Ścięłam już sporo i czekam aż same odrosną, choć nie wygląda to zbyt pięknie....naturalnie mam brąz.

o mi tez sie bardzo podoba ten kolor jezeli dobrze widze to ta dziewczyna o miss italii.wie moze ktos czy jest jakis podobny kolor do kupienia w drogeriach?

Gość gość
Tutaj masz wszystko pokazane - https://www.fryzomania.pl/blog/?p=1172 Nie ma co ukrywać, że musicie tylko wszystko odpowiednio sobie dopasować. Farba do włosów powinna być wysokiej jakości. Przecież chodzi o efekt waszych włosów.

Gość gość
Myślę, że farba pierwsza klasa, tym bardziej przy takiej cenie - https://www.pro-sprzet.pl/blog/?p=1302 Marka nie jest aż tak bardzo znana, ale pod względem jakościowym to naprawdę pierwsza klasa. Co myślicie?