Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she.

mogę mieć każdego...

Polecane posty

Gość kayman
wszyscy po jednych pieniądzach :P

Gość świnka piggy
she a ile ty masz lat??? bo ja bym okresliła cię po tym co napisalaś na przedział 15-17 :)

Gość
a to coś było ciemne? oprócz autorki oczywiście :classic_cool:

she...to bardzo miło że dbasz o siebie i wysoko się cenisz, jednak z tym , że możesz mieć każdego , to o każdego palanta zapewne Ci chodziło , bo na każdego normlanego faceta nie masz po prostu szans :classic_cool:

Gość
no tak, to tylko my pasztety musimy myśleć :D

niestety myśleć być miłą skromną ech to takie męczące zazdrościmy śliczna koleżanko

revoler , tak sadzisz? tylko wytlumacz mi jak ja to zrobilam praktycznie bez zadnego wysilku,ze zakochal sie we mnie o 8 lat starszy facet ktory zarabia 20tys miesiecznie , jest naukowcem i ma duze powodzenie u kobiet. no slucham ?

Gość świnka piggy
a to coś było ciemne? oprócz autorki oczywiście autorka jest ładna- nie wymagaj od niej myślenia! hehehehehehe... tutaj cię zaszczują 'slicznoto' ucuekaj czym prędzej i pomachaj nam swoją sliczną i pachnąca rączką na pożegnanie i nie mysl na przyszłośc o zakładaniu topików o sobie :P

zauwazylam,ze na tym forum pelno jest zakompleksionych osob, dziwakow, kretynow . Pewnie dlugo tu nie zabawie :)

nie umniejszam Ci tego że możesz być piękna , ale jako zadbana kobieta powinnaś wiedzieć , że pewne rzeczy będą Ci wychodzić bez wysiłku - nic w tym dziwnego i wyjątkowego nie ma - a ten 8 lat starszy facet i jego pensja , no cóż .... :)

18:26 [zgłoś do usunięcia] she. revoler , tak sadzisz? tylko wytlumacz mi jak ja to zrobilam praktycznie bez zadnego wysilku,ze zakochal sie we mnie o 8 lat starszy facet ktory zarabia 20tys miesiecznie , jest naukowcem i ma duze powodzenie u kobiet. no slucham ? brakowało mu żywej ozdoby w domu.

Gość świnka piggy
zauwazylam,ze na tym forum pelno jest zakompleksionych osob, dziwakow, kretynow . Pewnie dlugo tu nie zabawie ech,pisząc tu dołączyłaś chcąc nie chcąc do nich,ups do nas ;)

pamietam jak powiedzial mi kiedys podczas rozmowy, ze jestem bardzo inteligentna i cieszy sie ze ma taka dziewczyne jak ja. Dodam, ze nie spalismy ze soba, bo zaraz ktos powie ze on mi placil za wszystko a ja mu sie oddawalam. Jestem uparta i mam swoje zasady ktorych sie twardo trzymam

moral z tego taki - faceci nie myslcie ze kobiety leca tylko na kase. Nie mowie ze wszystkie sa takie uczciwe jak ja ale dla mnie wazniejsze od pieniedzy jest prawdziwe uczucie

Gość
" pamietam jak powiedzial mi kiedys podczas rozmowy, ze jestem bardzo inteligentna i cieszy sie ze ma taka dziewczyne jak ja " a co miał powiedzieć? :D jesteś kretynką, ale podoba mi się twoja ładna buzia i tyłek? :D:D:D

hee cicho dzifka zaraz się dowiemy ze nie mogła być z nim bo jej nie mozna kupić:classic_cool:

dziffka , jestes taka kretynka czy tylko udajesz? zanim zostalismy para znalismy sie prawie pol roku,on byl tylko w 2 powaznych zwiazkach a ma juz 30 lat wiec tez nie interesuja go przelotne znajomosci

zeby bylo jasne, nie jestem z nim poniewaz zauroczenie nie przerodzilo sie w milosc a wiedzialam ze on jest we mnie naprawde zakochany bo nie raz ,nie dwa mi o tym mowil. On byl uparty,ja jestem uparta i bywaly przez to spiecia. On ma inne priorytety, chce zakladac juz rodzine a ja poki co o tym nie mysle. Ciesze sie ze bylam z nim szczera i powiedzialam mu szczeze ze nie mozemy byc razem bo nic do niego nie czuje. Tyle w temacie.

nie, ta jest najbardziej romantyczna :D wiem ze to wszystko sie wydaje naciagane ale mowilam wam ze jestem w czepku urodzona :)

Gość
" dziffka , jestes taka kretynka czy tylko udajesz? " długo myślałaś nad tą 'inteligentną' ripostą? :D:D:D " a ma juz 30 lat wiec tez nie interesuja go przelotne znajomosci " no tak, 30 lat to już na pewno kwintesencja dojrzałości :D i dlatego umawia się z ładniutkimi, młodymi dupeczkami zamiast szukać kobiety w swoim wieku :classic_cool:

she. ....a wiesz że naukowiec to taki typ , który aby zbudować jedno musi zniszczyć inne? :) jak widać Ciebie też on całkiem buduje i jego stosunek do Ciebie....a więc powodzenia :) *Sami* - może ozdoba , może figurka....a może po prostu kobieta....:)