Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she.

mogę mieć każdego...

Polecane posty

revoler, ja z nim nie jestem od pol roku :) utrzymywalismy jeszcze do niedawna kontakt ale teraz to juz sie troche rozmylo. Liczylam sie z tym , wiec nie przezywam tego jakos szczegolnie

Rev...''może'' u faceta jest szerokie i głębokie,nie wnikam już co macie na myśli myśląc:)

może nie utrzymujesz ale chęć wygadania masz ogromną...a do tego na pewno jakiś tam żal i chęć dowartościowania się....masz poczucie wartości a tu się rozmyło :)

*Sami* - nikt jej tak nie zrozumie jak druga kobieta więc , do dzieła....ja muszę parę prac odrobić , więc was pozdrawiam

Gość fdgdfgdfgd
30 letni naukowiec

Sratatatatatatatatatatatatatat - Twoj nick dokladnie oddaje to co masz w mozgu lub zamiast niego. Tragedia,tragedia,tragedia. Ja lece, nie bedzie mnie tutaj juz dzisiaj moze sie pojawie jutro moze nie. Ogolnie stwierdzam ze wiekosc ludzi na tym forum to dno ;) pozdrawiam !

a najwiekszym kretynem tego forum mianuje "Sratatatatatatatatatatatatatat" dziekuje za uwage ;)

Gość
" Ogolnie stwierdzam ze wiekosc ludzi na tym forum to dno " w takim razie po co zakładasz topik na dennym forum? :D

Gość dasdasd
kolejna zaliczona

Gość zalosny ten tompic :P
up

Gość Olka11305
she. ..żal mi ciebie...ty chciałabyś być piekna, mądra..itd....piszesz tu żeby sie dowartościować, podziwiam odwagę... mówisz ze wszyscy cie chwalą że piekna jesteś,,,,znajomi, pani ekspedientka...widac ze blonynka jesteś..zmien te towarzystwo bo oszukują cie...

dziffka a skad ja moglam wiedziec co ludzie na tym forum soba reprezentuja? chyba zbyt wiele oczekiwalam :D

Gość Gladiusss
Na pewno znajdziecie wspólny język. Pozdrawiam.

Gość Nie odpowiedziałaś
Po co zakładałaś ten topik?

Gość zloty, ale fajny
she, sciagaj majteczki, bedziesz ruchana :)

Gość argnetnanaaa
przeciez she to jakis facet a wy daliscie sie nabrac.. co za cioty

Gość dziki i diabelski bananowy
Polemizowałabym w kwesti inteligencji u autorki... która nawet nie potrafi stawiać przecinków :D Niby taka inteligentna, a nie wie, że przecinek pisze się po wyrazie, a nie po spacji... ale to tak nawiasem 🖐️ Po drugie, czytając Twoje wypowiedzi doszłam do wniosku, że jesteś narcyzem, w dodatku mało inteligentnym a z tego wynika, że na pewno nie możesz mieć każdego :) więc lepiej daruj sobie wypisywanie takich głupot :) 🖐️

myslalam ze moze znajdzie sie jedna osoba ktora bedzie godna zainteresowania..nie ma tu z kim pogadac !

Gość ert45tetetet
"obcasu, obcisle jeansy (rurki) , tuniki , marynarki oraz bizuterie" to rzeczywiście bardzo oryginalny styl