Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MezoReal

Na badaniu lekarskim na prawo jazdy powinni sprawdzać wzrost i siłę

Polecane posty

Gość MezoReal

Uważam, że każdego kandydata na kierowcę (szczególnie faceta) powinni przebadać pod względem wzrostu i siły fizycznej. Każdy wzrost u faceta poniżej 170 cm powinien wykluczać możliwość prowadzenia samochodów (kategoria B), jedynie Motor (kategoria A) oraz rower. Ponadto powinna być sprawdzana siła fizyczna u facetów i jeśli facet jest słaby, słabo umięśniony i ma skoliozę albo zapadniętą klatkę piersiową, to również nie powinien zostać dopuszczony do robienia prawa jazdy!! Mam nadzieję że wkrótce te przepisy wejdą na stałe :)

Gość beble
a dlaczego????

Gość MezoReal
A dlatego że najgorzej jeżdżą niscy faceci co nie mają normalnego męskiego wzrostu. Jazda samochodem to nie są przelewki, niby dlaczego dzieci nie mogą jeździć? Bo są niskie i słabe fizycznie. Jazda to powinna być dobra widoczność i kierowca powinien dobrze prezentować się w ruchu!! Ponadto słaby niski facet ledwo kierownicę utrzyma, będzie miał też problemy z wciskaniem pedałów, dlatego uważam że takie badania powinny być obowiązkowe w celu ustalenia czy kandydat nadaje się na kierowcę czy nie!!

Gość ja pier...
weźcie ją jeb...nijcie!!! co za kutas jebany z Ciebie, wez ty sie kurwa lecz pierdolniety czlowieku!!

Gość beble
mezo ....czy ty masz jakies kompleksy :D

Gość MezoReal
Nie, nie mam, jestem realistką!! Dawać prawo jazdy facetowi co jest słaby fizycznie i ma 169 cm wzrostu to przestępstwo!! Wiadomo że taki (nawet trudno nazwać go facetem) człowiek nie będzie dobrym kierowcą bo niscy faceci są fizycznie fatalni i nie potrafią dobrze jeździć!!

Gość ja pier...
ma pewnei kompleksy niższości :D

Gość ciekawe co w takim wypadku z
kobietami?przeciez sa slabsze i zazwyczaj nizsze...

Gość MezoReal
Kobiety fakt są słabsze od facetów, ale faceci zazwyczaj są silni!! Tutaj chodzi o eliminację tej mniejszości facetów, która ma bardzo niski wzrost i jest skrajnie słaba!!

Gość bo ja wiem albo nie wiem
pfff coz za kretynizm.z reguly nawet slaby facet jest silniejszy od kobiety.poza tym od kiedy sa samochody w ktorych trzeba sie fest wysilac zeby pedaly naciskac.

Gość AAHAHHAHAHAHAHAA
WIDAC GLUPI EJSTES; DO ADRESATA TOPIKA:-) MOZE MASZ PONAD 170cm.ALE NIE IQ :-P

Gość dlatego wszystkie kobiety nie
powinny jezdzic bo sa za slabe

Gość To ja mam podobna teorie a
mianowicie powinno sie elinininowac wszystkie kobiety ktore chodza w butach na wysokim obcasie. Buty niszcza nogi, takie kobiety powinny byc sterylizowane, nie otrzymywac pracy i pozwolen na slub gdyz sa znieksztalcone i nie nadaja sie do niczego

Gość Ja też mam podobną teorię
Uważam, ze wszyscy którzy lubią barszcz czerwony powinni trafić do psychiatryka, gdyż tolerowanie tej okropnej potrawy świadczy o tym, że ma się coś z głową, bo jak może to komuś smakować... Niedobór hormonów, trauma z dzieciństwa, wynik mobbingu nie wiem... Już zbieram podpisy pod wnioskiem do sejmu o przymusowy areszt albo psychiatryk dla fanów czerwonego barszczu, póki co mam jeden- mój, ale od czegoś trzeba zacząć

Gość abcd itd
o dobre1 dobre z tymi butami na obcasach ;) racja! :D

Gość głowa
Mezoreal czy z twoją głowa wszystko wporządku ??

Gość hahahhaha
hahhha dobre, ale się usmiałam ;D

Gość frodo11111
mezoreal to ciota