Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M!

Miłosc na odległosc - proszę o radę

Polecane posty

Gość M!

Jestem z chlopakiem 2 lata .. czuje ze to milosc na dlugie lata .. miedzy nami jest cos nie zwyklego .. jestesmy inni niz wszyscy .. Ciagle sie bijemy [ ale nie tak mocno ] , wyzywamy [ dla zartow ] .. ale strasznie mocno sie kochamy .. spedzamy ze soba kazdy wolny czas .. Jestesmy sobie na maksa wierni .. ciagle sie przytulamy i bawimy .. Po prostu Kocham Go na maksa .. On porozmawial ze mną tak powaznie o studiach .. ostatnimi czasy .. powiedzial ze chce wyjechac do Poznania ja mieszkam w Gorzowie ok. 200 km roznicy .. Tam są te jedyne studia .. Mi jeszcze zostalo troszkę czasu i zamierzam do niego pojechac jak skoncze szkołę .. zostały mi jeszcze 3 lata .. on nie chce jechac bo nie chce mnie zostawiac .. Mowi ze bedzie co weekend rpzyjezdzal .. Ale wiadomo ze czasem cos wypadnie .. Wiem , ze mnie tam nie zdradzi a ja Go tu ale boje sie ze z czasem widzac go kilka razy w miesiacu uczucie zacznie gasnac .. A ja tego nie chce .. Miał ktos moze podobną sytuację .. ale moze ktos doradzic czy takie uczucie moze nadal przetrwac bez strat ?

Gość M!
to jest osoba przy ktorej placze kiedy mnie cos boli .. tesknie za nia od razu kiedy ode mnie wyjdzie ..

Gość yoooppp
ja bylam 4 lata z facetem na odleglosc, przeszlismy sporo ale juz pol roku jestesmy szczesliwym malzenstwem