Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radkowa kredka

czy WYPADA WESELE PO WESELU

Polecane posty

Gość radkowa kredka

witam mam pytanie: moja siostra bierze slub 3 lipca tego roku z duzym weselem, wiadomo o tym od roku Ja zas chce z moja narzeczona wziac slub w obecnosci najblizszej rodziny, bez imprezy Planujemy na lipiec Czy wypada tak zrobic ? to bedzie albo tydzien przed weselem siostry albo tydzien pozniej czy mozna tak ? czy nie bedzie to jakas gafa ? prosze o rade Ps bierzemy slub niespodzianke dla rodziny Nikt nie wie, ze juz wszystkie przygotowania koscielne mamy za soba i w tym tygodniu idziemy spisac protokol do ksiedza

Gość 1hehehe
ja jestem zwolenniczką takich ślubów w 3 miesiące, nie widzę sensu w czekaniu i przygotowaniach, przynajmniej widać, ze zależy Wam na sakramencie, a nie na kasie "halo za 2 lata bierzemy ślub, to już zacznijcie odkładać ;)" zresztą mam podobny problem, bo mamy obstawiony rok ślubami, a my w zasadzie też chcielibyśmy już w wakacje- tak niespodziewanie- i nie wiem, czy "wypada" tak wyskoczyć :P ale to przecież spontaniczne uczucie i nie ma się przecież co dostosowywać do warunków. tak chcecie i już!! ale w kwestii wypada, czy nie wypada, to ja się nie wypowiem, bo się nie znam, ale sprawdźcie na wszelki wypadek, zanim wyskoczycie z tą niespodzianką, czy Wasi rodzice nie mają problemów z sercem ;)

Gość radkowa kredka
hehehe wlasnie sie zastanawiam kiedy powiedziec rodzicom :D ten temat mam zdublowany na uczuciowym Wiec jak jestes zainteresowana opiniami to zajrzyj

Gość fvdxgbdzxbhdhb
jak juz to dwa tygodnie po tamtych my tak zrobilismy wtedy sie nie obrazą

Gość radkowa kredka
dzieki za odp Nam wyjdzie jakos 1,5 tyg po nich, pozniej nie moge, bo oni wracaja do siebie za granice Bo nie mieszkaja w Pl tu robia tylko wesele i slub

Gość 1hehehe
oj to jeżeli siostra wyjeżdża, to macie świetny powód, żeby właśnie zrobić go jak jest jeszcze w Polsce :D w zasadzie to myślę, że na pewno lepiej będzie po niż przed- myślę, że człowiek przed swoim ślubem czuje się w pewien sposób taki "ważny" w swojej rodzinie i nie wypada wpadać w ten jego stan podobnym wydarzeniem, ale 1.5 tygodnia po, ja mówisz i bez całej tej szopki z weselem to będzie idealnie :) tym bardziej, że wiadomo, że jak chcecie już, a siostra nie jest na stałe w Polsce, to powinno jej być nawet miło, że wzięliście pod uwagę jej pobyt tutaj. :) jakoś tak myślę, że będzie ok. powodzenia :)

Gość radkowa kredka
dziekuje :) tez mi sie tak wydaje, ze powinno byc dobrze :)

Gość ale ty jestes facetem czy baba
bo nie kojarze raz piszesz z narzeczona a zaraz potem ze jestes zainteresowana wiec mysle ze to zmyslone i sie pogubilas... ALe ja uwazam ze nie wypada i juz... przynajmniej miesiac wczesniej albo pozniej

Gość radkowa kredka
a czytać ze zrozumieniem to Pani Pan potrafi ??? proponuję raz jeszcze przeczytać wysilić główkę i się okaże ;p

Gość Guanina
myślę, że możecie tak zrobić, ale tylko po weselu siostry. Wtedy nikt nie powinien się obrazić ani mieć pretensji.

Gość przy tego typu
weselach w rodzinie jeden po drugim istnieje ryzyko, ze będzie się te sluby porównywac. Wasze imprezy będą jednak tak różne, że żadne porównania wam nie grożą.