Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia199

Każda z was może być ładna! :D

Polecane posty

Gość nadia199

Ja sama jestem tego przykładem. Jeszcze 1,5 roku temu ważyłam 65 kg przy wzroście 165 cm byłam gruba, miałam długie ciemne włosy całkiem bez życia, nie dbałam o stój ubierałam się zwyklasto nie nosiłam szpilek, nie malowałam się (wogóle!) nie używałam perfum. Wszystko się zmienilo odkąd poznałam faceta który był boski ale co oczywiste miał mnie w dupie... Postanowiłam że nie zrezygnuje , schudłam 15 kg. zmieniłam fryzure pofarbowałam włosy na słoneczny blond zrobiłam sobie grzywkę, zaczęłam malować oczy ,usta , zmieniłam styl ubierania się - nosze szpilki , rurki, tuniki noszę biżuterię używam ładnych perfum i... udało się! nie ma faceta który by na mnie nie zawiesił wzroku na ulicy , w pracy... A co do tego chłopaka który tak mi się podobał - nadal mi się podoba a ja jemu. Jesteśmy razem 8 miesięcy i jest cudownie. Dziewczyny uwierzcie w siebie , nie poddawajcie się , dbajcie o siebie bądzcie pewne siebie a zobaczycie że świat jest piękny :D Pozdrawiam was wszystkich bardzo gorąco :* :D

Gość alimmm 25
dzieki.a powiedz jak schudłas :D

Gość kiok
No ale z czego tu sie cieszyc, ze sie totalnie zaniedbalas i zaczelas tak pozno o siebie dbac?:O A rurki nie sa juz modne za granica od zeszlego sezonu, ciekawe kiedy Polki sie zorientuja:D

Gość kiok
a jak inaczej jak nie przez ograniczenie zarla i jakas aktywnosc fizyczna? Myslicie, ze za sprawa jakiejs magicznej pigulki?:D

Gość alimmm 25
no dobra ale my chcemy wiedziec...w ile czasu ? i co robila ? no :)

Gość nadia199
jadłam małe porcje ale często conajmniej 5 razy dziennie , przestawiłam się na warzywa owoce i sałatki oczywiście normalne obiady też jem ale kiedy najem się sałatką to nie chce mi się już tak jeść poza tym biegam z moim ciachem i chodze na fitness :) Mówie wam tak niewiele trzeba a różnica KOLOSALNA :)

Gość nadia199
Co do czasu to zajeło mi to ok. 5 miesięcy

Gość alimmm 25
a w ile czasu schudłaś? :)

Gość nadia 199
Proste nie żarłam. Jestem teraz zayebista.

Gość alimmm 25
tez bede zayebista ale juz za 2 miesiace musze schudnac 10 kg...ja pierdole jak ja mam to uczynic ? :o ok.dzieki

Gość Olka11305
eheheh autorko tematu, nie nosze szpilek, bo jestem bardzo wysoka, nie maluję się a założe się że mam większe powodzenie niż ty... i nie pitol wieśniaro że każdy facet się za tobą obejrzy...każdy facet ma inny gust i nie każdemu podoba się ta sama laska. więc zejdź na ziemię.. aha bajki są o 19

Czy koniecznie mozesz promowac niedowage? W grubosc przy 165/65 kg nie uwierze! To normalna waga! Jakbys napisala, ze mialas 165/ 100 kg i lysiala, taka metamorfoza moglaby zadziwic. Ale nie dbalas o soebie, bo sie nie malowalas i nie nosilas szpilek??? Smieszne

Gość MACIEK_WACEK_PLACEK
BRAWO; SZKOD AZE MASZ JUZ FACETA.:-))

Gość Olka11305
i jeszcze jedno...facet na początku mial cie w dupie a gdy ty się zmienialś zaczoł się zauważac.,.. ZERO HONORU, POWINNAŚ GO KOPNĄC W D........... nie dziwie się ze jesteś blondynką

Gość 30 cos niedouczona
165 -prawidłówa waga max 55 :) nie promuj warchlactwa ,podwyzszonego cholesterolu ,wiencówki i nadcisnienia 30!

Gość kayman
jestes jebnnieta - 65 kg i bylas gruba??? a wiesz ,ze teraz masz niedowage? a faceci nie lubia szkieletow. pokaz swoja fotke skoros taka boska :P i nie pisz pierdol ma jakktos to przeczyta to zacznie sobie wmawiac ze jest gruby majac normalna wage. wlosy na blond? desperacja

Gość lucy232
ale farbowaną - więc proszę tu nie obrażać blondynek :classic_cool: sama ważę 52 kg przy 165cm i nie czję się dobrze ze swoją wagą, chciałabym ważyć mniej, ale tak naprawdę wszystko zależy od budowy ciała, mięśni itp.

Gość nadia199
Ja nie napisąłam że jestem zajebista - to podszyw. Sory ale facet nie mógł mnie zauważać skoro wyglądałam jak szara mysz i nawet z nim słowa nie zamieniłam. Zaczeło się od tego że skomplementował mnie że bardzo się zmieniłam na wielki plus , później umówiliśmy się na drinka potem na kolejnego i tak to się rozwijalo powoli dopóki się nie poznaliśmy lepiej i teraz jesteśmy razem. Nie wiem z jakiego powodu miałabym go kopnąć w d. jak to się ktoś wyraził , nie mógł mnie zauważyć skoro sama się chowałam :)

Gość nadia 199
Włosy pomalowałam na blond

Gość zazdrościcie jej?
:O:O:O

Gość kayman
to ci wspolczuje bo toznaczy ze masz pustego faceta ktory polecial na wyglad. :P

Gość kayman
ja jej nie zazdroszcze. nie wierze tez ,ze w 5 miesiecy schudla naturalnym sposobem 15 kg. walnij sie w czolko laska :P

Gość Olka11305
juz napisalam ...szkoda pisania...jesteś blondynką i nie zrozumiesz...do tego pewnie masz z 20lat

Gość Olka11305
kayman ..haahah nie wierzysz jej...................heeh ja w 7 miesiecy schudłam 60 kg

Gość kayman
tez kiedys przeszlam podobna metamorfoze ,ale nie zrobilam tego tak glupio i drastycznie ...no i nie robilam nikomu nadzieji bajkami ze wszystko zajelo mi 5 m. przykre jest to ,ze zrobilas to dla jakiegos pustego goscia a nie dla siebie

Gość kayman
jasne, chyba po tym jak zmniejszyli ci zoladek :P

Gość Księżniczka bez korony_19
To fajny ten Twoj ''chlopak'' Jak bylas szara myszka to Cie olal,a jak jestes laska to sie slini?? Zal poprostu. Sama powinnas wyciagnac wnioski. A pozatym do Twojego wzrostu twoja waga teraz chyba nie bardzo pasuje co?

Gość drtfhy4516gy4h41
Nadia199-nie słuchaj tych buraków, zazdroszczą Ci Twojego sukcesu bo same są grube i wstrętne! Ja mam od zawsze problem z laskami bo mam piękną figurę, łącznie z kształtami do tego ładną twarz, włosy chłopaki zawsze latali za mną a wy grube pasztety zawsze się do czegoś doczepicie!!!

Gość beznadziejnaa
nadia199, przeszłam to samo co ty -jestem szczupła, zmieniłam fryzurę, kolor włosów, styl ubierania i zaczęłam się malować - i nic, dalej faceci traktują mnie jak powietrze :o A i tak koleżanki uważają, że się bardzo zmieniłam, naprawdę wyglądam lepiej niż przed wakacjami :o