Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia199

Każda z was może być ładna! :D

Polecane posty

Gość tak czytam i czytam
z czego tu się cieszyć, wzdychałąś do jakiegoś kolesia który Cię olewał bo byłaś gruba....a jak się wylaszczyłaś to zaczął Cię uważać za człowieka a nie tuczną świnię....i to jest powód do takiej dumy że złapałaś kolesia, który traktuje kobiety jak obiekty seksualne ?! utyjesz to rzuci Cię w ch....... teraz drżyj cały czas by nie utyć, bo Twoje BMI ma wpływ na jego "miłość" nerwica, bulimia i anoreksja murowana, do tego niskie poczucie własnej wartości

Gość Iwonkaaaaa26
kayman..nie dzieciaczku..po tym JAK JADŁAM 5 POSIŁKÓW DZIENIE, I ROBIŁAM SOBIE PIESZE WYCIECZKI 30 KM..GDZIE TRACIŁAM OKOŁO 4000 CALORII...CZYLI pół kilo. mało jeszcze dziecko wiesz...poczytaj doucz się, a bedziesz wiedziala

Gość kayman
ja niczego nie zazdroszcze , mam powodzenie u facetow dosc duze :) tez zmienilam sie nieco.schudlam, zaczelam inaczej sie ubierac ,malowac ,ale nie wpadlam w skrajnosci jak autorka . i co najwazniejsze:zrobilam to dla siebie!:P

Gość 30km
wracałaś z pracy o hooopa na 30km spacerek...:D:D:O:O weź koło i pier**nij sie w czoło

Gość Olka11305
dziecko a kto mówi że zpracy wrcałam....debilko................ może ty jesteś cienka i nie jesteś w stanie przejść nawet 30 km to twój problem

Gość lanegritta
kayman, czyli nie jestes taka piekna jak sie chwalilas w innym topiku, skoro musialas przejsc metamorfoze i dopiero inne ciuchy, makijaz,fryzura robia z ciebie w miare atrakcyjna laske, a moze i to nie pomaga:D:D A schudniecie 15kg w 5 miesiecy to wolne, ale rozsadne tempo. 15kg mozna bez problemu schudnac w 4 miesiace, ale zdrowiej rozlozyc to na dluzszy czas.

Gość marna z Ciebie laska
ja przy 170 nie ważę nigdy więcej niż 58 kilo.... gdybym ważyła 70 to miałabym 3 podbródki plus ramiona i uda Pudziana

Gość Olka11305
30km ...dla mnie 40 km...to jest nic.. wyobraź sobie ze ludzie na pielgrzymkach muszą dziennie przejść nawet 45km. ale jak ktoś leniwą krową jak ty, no cóz

Gość 30km
teee iwooonkaaa26 rozumiem że jak podziele 26 na 2 to wynik powie mi ile masz lat :p:p

Gość kayman
moja metamorfoza miala miejsce 7 lat temu :P a buzie zawsze mialam ladna ,wiec sie czepiaj jak ci zalezy :P teraz naprawde nie narzekam. a zmienilam sie bo bylam punkowa...ale ladna punkowa wiec tlumacz sobie dalej :P

Gość 30km
i jakbyś PUSTAKU zauważyłą DO TEJ PORY ani razu cie nei obraziłam!!! chołota:O

Gość nadia199
Nie musicie mi wierzyć , wmawianie sobie ' e tam i tak nie schudne nie dam rady' nie sprawi że będziecie szczuplejsze wręcz odwrotnie. Dla chcącego nic trudnego.

Gość Olka11305
30km ..tępa jesteś jak chu.j............... no widzisz ze ty jesteś tłusta i ze tobie się nic nie udaje nie znaczy że innym też ma się nie udać

Gość Olka11305
nadia199 ..mądre słowa.. 30 km...to że ty nie jesteś w stanie przejść nawet 5 km nie znaczy że inni sobie rady nie dadzą

Gość kayman
wszystko ladnie pieknie - zal mi tylko tego ,ze masz tak pustego faceta. no ale nazelowane ciacha tak juz nietety maja ,ze leca na rowne sobie pustaki

Gość 30km
taaaak jestem tłuuustaaaaa:D obrzydliwie tłusta:D :P ale pustakiem nie jstem

Gość kayman
nadia ja wiem ze chciec to moc ,ale znowu nie dla wszystkich to jest mozliwe. jesli ktos ma garbaty nos, chlopiece rysy twarzy etc... to twoje rady takiej osobie nie pomoge.a kolesia i tak wspolczuje

Dziewczyny... może Autorka schudła 15 kg, może nie schudła. Myślę, że najważniejsze w jej "całej" przemianie, była przemiana psychiczna. Pewność siebie to naprawdę podstawa. A na zmiany zawsze jest czas... i nigdy nie jest za późno.

Gość 30km
nie kochana, ja nie jestem w stanie przejśc 5 km bo od ponad 2 lat biegam codziennie 6km...mimo tego ze jestem TŁUSTA!:P:D NARA!

Gość Olka11305
30km ... to że jesteś tłusta, to juz wiemy, przyznałaś się.. to że pusta też już wiemy, czy laski mogą być aż takie głupie??? okazuje sie że tak ty =jesteś tego najlepszym przykładem..ile masz lat dziecko 20..jeśli więcej to współczuje.. linka i się wieszaj.

Gość Olka11305
30km ..... tak tak biegasz...w sanch..śnisz na jawię dziecko.. gdyby tak było....uwierzyłabyś że człowiek jest wstanie przejść tyle km...

Gość Olka11305
30km ..... tak tak biegasz...w sanch..śnisz na jawię dziecko.. gdyby tak było....uwierzyłabyś że człowiek jest wstanie przejść tyle km...

Gość dieta cud
od 10 lat nie utyłam ani grama oto przepis co jesc aby sie nie zabić i żyć :) sniadanie 8 rano -herbata z cukrem II sniadanie 12.00 kanapka ,bułka co kto lubi u z czym lubi Obiad godz 14.40 zupa lub 2 danie 3 kartofle,kawał miesa surówka kolacja 23.00 zupa mleczna lub kanapka z twarogiem ,2-3 razy w tygodniu zagryżć bananem,lub jabłkiem,lub innym owocem .Codziennie wiadro wody niegazowanej.

Gość nadia199
Wam można tłumaczyć 100 razy ale wy i tak swoje. Jak facet mógł wcześniej zwrócić na mnie uwage skoro OMIJAŁAM GO SZEROKIM ŁUKIEM BO BYŁAM WSTYDLIWA I NIEPEWNA SIEBIE. Dopiero kiedy się zmieniłam stalam się bardziej pewna siebie i swojej urody i sama zaczełam do niego zagadywać a on okazał się BARDZO MILYM I CIEPŁYM facetem wcześniej też był miły zawsze witał się ze mną na korytarzu ale ja przed nim dosłownie wiałam bo miałam się za brzydkie kaczatko i wolałam się nie zakochiwać w żadnym przystojniaku bo wyobrazałam sobie że mnie wyśmieje. Teraz wszystko się zmieniło i jestem z siebie dumna :) wy też dacie rade wierze w was poza tym nic tak nie przyciąga jak piękne ciało ale również...piekny umysl ... :)