Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdxgbdzxbhdhb

mam max. 2 tys. na 3 pary drzwi wewnętrznych

Polecane posty

Gość fvdxgbdzxbhdhb

2 pary pokojowe oraz do łazienki jakie drzwi najlepsze da sie kupić za takie pieniązki?

Gość fvdxgbdzxbhdhb
prosze

Gość malva-forum
da rade spokojnie jeszce starczy na ościeżnice do tych drzwi.... nie polecam z nomi,nie ma co się na te tanie łasić bo to bubel... za tą kasę śmiało dostaniesz drzwi np. fimy DRE lub PORTA oraz fajne są drzwi drewniane np. sosnowe... polecam takie małe sklepiki co sprzedają okna drzwi i parapety sama racuję w takim sklepie ,ceny w porządku,a ponieważ zależy takim sklepom na klientach to i kilka oczek rabatu dostaniesz ....

Gość malva-forum
napisz jeśli chcesz z jakich oklic jesteś to możę będę ci mogła polecić kogoś godnego,wszystko zależy od tego czego dokładnie szukasz....

pewnie ze sie da :) poszukaj w castoramie :) ja do całego domu kupiłam tam drzwi sosnowe(sa różne-pełne i z szybkami) , które potem pomalowałam w zależności m.in.od tego jaki kolor był w danym pomieszczeniu i wyszło super :) wszystkim sie podoba :)

Gość malva-forum
no właśnie jak flowersss napisała zaletą sosnowych jest to że sama możesz eksperymentować z kolorem,lakierem lub bejcą pod warunkiem że masz na to czas ;-) powiem szczerze że nie byłam nigdy w castoramie więc nie wiem jakiej jakości tam sprzedają drzwi,ale skoro koleżanka flowersss jest zadowolona to może warto się tam wybrać ,na pewno na tym nie stracisz...

Gość fvdxgbdzxbhdhb
szczecin bedziemy chcieli drzwi bez ościeżnic mamy metalowe i je pomalujemy na kolor zblizony do drzwi tylko nie wiem jak w takiej sytuacji drzwi dopasować kuzynce jakoś sie udało mamy pokoje wyremontowane tapety i gładzie położone dlatego nie chcemy wywalac ościeżnic

Gość fvdxgbdzxbhdhb
szczecin bedziemy chcieli drzwi bez ościeżnic mamy metalowe i je pomalujemy na kolor zblizony do drzwi tylko nie wiem jak w takiej sytuacji drzwi dopasować kuzynce jakoś sie udało mamy pokoje wyremontowane tapety i gładzie położone dlatego nie chcemy wywalac ościeżnic

ja kupowałam ościeznice do nich o ile sie nie myle- drzwi kosztowały jakies 300zł a oscieznice prawie 200, a samo malowanie zajeło mi jeden wieczrór(kilka par drzwi) malowałam farbami akrylowymi do drewna wiec nie smierdziało :) wyszło naprawde super :) np łazienke mam zielona a korytarz beżowy, wiec te drzwi z jednej strony sa zielone z drugiej w kolorze dębu :) fajne pastelowe kolorki,w zyciu bym takich gotowych i tak idealnie dopasowanych nie znalazła :)

Gość fvdxgbdzxbhdhb
ja nie mam możliwości by pomalować nie mam gdzie mam bardzo małe mieszkanie

Gość malva-forum
słuchaj jeśli są wymiary odpowiednie tak zwane standardty to ok nie będzie potrzeby wyrywać ościeżnice, ale nawet jeśli są nie standardowe to i tak możesz sobie poradzić ... ok np. standardowe drzwi mają wysokość 2m i 4 cm ale bardzo dużo firm daje możliwość podcięcia skrzydła od spodu do max. 6 cm. tylko trzeba zaznaczyć że będą skracane to będą wcmocnione od spodu... (mówimy o drzwi z mdf okleiną) o wiele łatwiej jest z drewnianymi tutaj praktycznie nie ma problemu natomiast gorzej z szerokością lub jeśłi masz stare ościeżnice i potrzebne są skrzydła bez przylgowe (są drogie ) czsami taniej wyrwać ościeżnice i wstawić nowe... szczecin ....postaram się coś znaleść ale dam ci znać dopiero w czwartek ...

Gość fvdxgbdzxbhdhb
dzieki

Gość fvdxgbdzxbhdhb
w duzym pokoju to nawet nie dałoby wyrwać ościeżnicy bo nie ma dojscia stoi szafa na stałe i zasłania (zabudowa)

Gość fvdxgbdzxbhdhb
chciałabym najbardziej drewniane ale nie sosnowe ale chyba takie są drogie

Gość monterownik
Z tymi drewnianymi u stolarza czasem jest gorzej niż z najtańszymi w castoramie. Ja też jestem zwolennikiem drewnianych drzwi, ale tu trzeba mieć już nieco większy budżet. No chyba, że masz wujka stolarza,który na imieniny wytnie ci ładne skrzydła :) Mimo wszystko w tej kwocie możesz spokojnie kupić dobre i ładne drzwi. POLSkone, Dre, albo POrta....no już musisz popatrzeć samodzielnie, bo każdy coś tam woli. Porta uruchomiła niedawno swój serwis, sklep internetowy www.e-porta.com.pl to możesz tam zajrzeć i zorientować się w cenach i modelach. powodzenia

Gość zumaa
Ja do mieszkania kupiłam właśnie portę (jedno skrzydło niecałe 300 zł) Drzwi proste w budowie ale za to bardzo starannie wykonane. Zamawiałam przez e-porte ale wcześniej oglądałam jeszcze drzwi w salonie. ogólnie jak ktoś lubi prostotę i ceni sobie jakość to szczerze polecam.

Gość gość
poleca ktos drzwi od www.famix.pl ? dzieki :)

Gość gość
w takim przypadku idealnym rozwiazaniem beda chyba drzwi drewniane, ja sama takie u siebie teraz wstawialam, polecam Ci tego producenta www.muszynscy.pl

Gość Kollo30
Też uważam, że najlepszym wyborem są drzwi drewniane. Ja zamawiałam do domu drzwi z http://wawruk.pl/ . Duży wybór, przyjemne ceny. W przyszłym roku planuję remont i już teraz upatrzyłem drzwi właśnie u nich.

Gość gość
Zerknij do ArtCore jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, bardzo ładne modele można znaleźć.

Drzwi szklane też są bardzo dobre. Budżet 2 tysiaków za 3 pary to za mało. Samo skrzydło dobrej firmy kosztuje mniej więcej 850 brutto. W tej cenie znajdziesz drewniane. Moja propozycja jest taka, aby zaoszczędzić na wzorze, wziąć lepszą okleinę. Drzwi jak najbardziej wybieraj dobrego producenta.

Odpowiedziałem, zerknij sobie. Dodam tylko, dokładną wycenę można zrobić przy wymiarowaniu. Często wtedy można coś uciąć, jakieś inne rozwiązanie zastosować.

Gość gość
W Szczecinie to do hiperglazurow