mandziaa 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 zle sie po nich czuje biore Cilest mam mdlosci, jestem rozdrazniona i placzliwa wzielam dopiero 4 tab czy moge odtawic je z dnia na dzien bez żadnych skutków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teoretycznie tak ale rozregu Napisano Kwiecień 20, 2010 lujesz sobie bardzo cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Figo fago kawa marago Napisano Kwiecień 20, 2010 Ja zdychałam po drugiej tabletce Microgynonu 21, odstawiłam, musiałam mieć dzień przerwy (była niedziela, a w poniedziałek poszłam do gina). Od poniedziałku wieczorem przeszłam na Cilest, ale gin od razu mi powiedział, żeby uważać z seksem w tym cyklu. Jak odstawisz, to będziesz miała krwawienie z odstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalia_we89 Napisano Kwiecień 20, 2010 Ja tez tak odstawilam, po co masz brać skoro sie źle czujesz? Odstaw, ale wystapi krwawienie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach