kolej_na 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 siemka, mam pytanie: jeśli zamówiłam od gościa spodnie półtora tygodnia temu wybierając zapłatę z góry, a nie wpłaciłam, bo widzę, że dostał parę negatywów ostatnio - to jakie grożą konsekwencje, oprócz ew. negatywa od niego? (gość nie odp na maile, komentarze ma od ludzi, którzy wpłacili, a nie dostali towaru). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolej_na 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 upupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolej_na 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 upupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolej_na 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolej_na 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 no help :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatojaaa Napisano Kwiecień 21, 2010 nic ci nie grozi Jesli sprzedajacy bedzie chcial zwrotu prowizji za wystawiona aukcje usprawiedliwisz sie tym ze pisalas do sprzedajacego ze zakupu nie dokonasz i napiszesz tez o zlej reputacji tego pana i braku mozliwosci skontaktowania sie z nim i mozesz spac spokojnie - lepiej dostać nawet negatywa za brak wpłaty niz pozytywa za wplate i brak towaru :P i gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach