Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowakrólowaaaaaaaaaa

jak byscie sie poczuły na moim miejscu:(

Polecane posty

i jak zareagowały jestesmy razem 4 miesiace ukłąda sie roznie jestesmy u jego szwagierki na urodzinach i rozmowa o weselu kolegi..które ma byc w czerwcu jakoś. Jego szwagierka pyta sie,jego z idziesz na wesele? a on ze ejszcze nie wie na co ona, no z Agnieszka(ze mna) pewnie pojdziesz pojdziesz? a on: no zobaczymymy jeszcze daleko do wesela niby zart...:O ale kiepski ja sie poczułam jakbym dostała w morde..powiedziałam tylko ze no zobaczymy jeszcze daleko i sztuczny usmiech:O brat z zona spojrzeli sie na mnie litosciwie:O przykr mi sie jak chuj zrobiło😭

jak dla mnie spoko, faceci czasami coś palną a potem szybko zapominają. dobrze zareagowalaś. nie ma co się boczyć

dodam ze mnie olewa:( co troche zmienia mysle postac rzeczy

Gość Kwokastarakwoka
ja bym sie poczuła chujowo, bo to znaczy ze nie chce palonwac i nic do ciebie nie czuje albo nie wie

glupi zart bez wyczucia... ja tez pow. ostatnio, ze jak moj chlopak bedzie glupiał to go rodzinie nie przedstawie, bo ciotka chce go poznac.

no mysle ze to było chamskie:(

Gość ciekawy temat to bardzo jest
no bardzo chamskie potraktuj go tak Ty i zobacz na reakcje Moze chce zakonczyc zwiazek tylko nie wie jak ? i po chamsku probuje bo tchorzem jest

Facet nie jest głupi. Wie co może powiedzieć, na ile może sobie pozwolić. Wiedział, że nic się nie stanie, że mu pobłażasz. Ja przy znajomych powiedziałabym z uśmiechem: ,,Racja, w sumie nie wiem czy jeszcze będę Tobą zainteresowana". Zamknąłby mordę.

Gość kuropata
Ja bym się czuła bardzo źle, lekceważona bym sie czuła. Niech no zgadnę, to twój pierwszy facet? Sypiasz z nim? Najlepiej jest walić prosto z mostu. Powiedz mu, że nie podobała ci sie ta rozmowa, ze poczułaś sie upokorzona. Bo w końcu sie tak poczułas, nie?

zle napisałam miało byc ze nie wie z kim idzie a nie nie wie czy idzie w ogole!

Gość crazy_angel
ja bym chyba go olała...choć wiem że to nie łatwe i musisz przemyśleć dobrze tę decyzję...