Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaduklaka

Lech i Maria

Polecane posty

Gość gaduklaka

Co sądzicie o nazywaniu dzieci teraz albo Lech albo Maria? Przegięcie czy fajny pomysł?

Gość fajny pomysl
ja bym rozwazyla jeszcze imie Nielot, dla chlopca :)

Gość gaduklaka
mało to zabawe :(

Gość ggggggggggggg
Bardzo zły pomysł. Powiem wam co mi sie dziś przydarzyło. Spałam sobie wieczorkiem bo sie dziś zmęczyłam i sie przebudziłam i wydało mi się, że jestem kimś wielkim, nie wiem kim ( a śniło mi się to i owo) , że jestem jakby władczynią całego świata i że wszyscy na świecie po cichu zastanawiają sie nad tą katastrofą polskiego samolotu i jaki to miało sens. Że nad tym myślą i to ich tak wciąga. Ale zaczęłam się modlić "Boże - weź ode mnie te myśli" bo przecież to tylko wyobraźnia, co nie? Bez sensu przecież zastanawiać się nad jakaś ...idiotyczną katastrofą samolotu co nie?

Gość ggggggggggggg
I powiem wam wczoraj o tej porze oglądałam któryś raz, ale jeszcze raz muszę ten film widzieć - Człowieka z marmuru. I tak myślałam dziś caly dzień nad tym filmem i powiem wam - no żałuję , że nie żałuję, że nie dostałam takiej szansy w życiu jak ta Agnieszka z tego filmu. W sumie doszłam do wniosku, że ten mój ojciec to taki listonosz -aparatczyk. Dlaczego ja nigdy nie miałam tej kamery w ręku? A ja chciałam kręcić ZALEDWIE filmy przyrodnicze... tam - zycie dżdżownicy - takie rzeczy. Jakiś mały robaczek... nic wielkiego. i nic. Po prostu nic. Hmmm... no ale - niemniej no mójm ojciec to jak kurde prezes klubu i co ja z tego mam? Nie mógł być tym listonoszem lepiej? Mówię wam - załamałam się dziś na amen jak se to wszystko przemyślałam. ALE ... ale doszłam do wniosku, że ten film miałby wiele nagród tylko on ma CHYBA złą kompozycję. Ten film się miał zacząć jak ta Agnieszka wisi na tym aucie tego Burskiego i chce z nim gadać, a dalej miały być te dokumenty i koniec znowu taki jak początek. A tak? Tego początku jest za dużo i wszystko się metla. Ale tak to genialne i koniec. Moje zdanie. :classic_cool:

Gość fajny pomysl
gaduklaka, malo abawne? a myslisz, ze twoj post jest bardziej zabawny? cholernie niesmaczny pomysl, kurewsko komercyjny - a jeszcze dojdzie do tego "rocznik 2010? pewnie nie mieli innych pomyslow na imie, haha" albo "no tak, rodzice glosowali za lesiem i marysia, biedne dziecko" itp

Gość ggggggggggggg
no żałuję, ze nie dostałam - tak miałam napisac wyżej - dwa razy to samo mam tam. I to jest taki fajny film powiem wam KTO MIAŁ BYC tą inteligencją w tej komunie? Ta Agnieszka nie. Albo synek Birkuta. W sumie wszyscy wyszli na absolutnych wałów. No - jedyna klasa nieskompromitowana to ta dyrekcja tych kombinatów przemysłowych. Poza tym ten film to rzeczywiście pochwała zdrowej, socjalistycznej moralności. ?

Gość ggggggggggggg
Ale wiecie - możnaby teraz TERAZ nakręcić taki PROSTY film - dokument - pracę dyplomową - co ludzie sądzą o tej tragedii. Stawiać im pytania - czy jest im smutno? Czy to coś oznacza dla polski? Pokazywać z telewizji płacz tych rodzin. Powiedzieć kto został skremowany... takie rzeczy. I to by dostało pełno nagród moim zdaniem - w Niemczech na pewno, a dalej? Ale w Niemczech na pewno.

świetny pomysł. Ja w ogóle proponuję jeszcze raz zebrać tłum pod pałacem w Warszawie i nakręcić taką scenę... albo wyjąc Państwa K z grobu i nakręcić ich pogrzeb tylko z udziałem Obamy tym razem żeby był lepszy efekt. My -Polacy jesteśmy tak świetnymi aktorami ze chętnie odegramy wszystko po raz kolejny, nawet za najniższa gażę.

Za najniższą gażę, o tak, nawet za 6 tysięcy czekoladowych batoników ufundowanych przez Towarzystwo Przyjaciół Dzieci i Wolontariat Dobre Serce z Grójca.Chwała im za to, że dzieciom zabrano sprzed nosa.

a i jeszcze wyrzucę to z siebie publicznie bo dziś tak mnie zniesmaczyło... Ludzie mówią o żałobie i oddaniu hołdu i jada z 2 końca Polski z aparatem fotograficznym po to żeby sobie cyknąć fotę na tle trumny (niekoniecznie prezydenta bo się nie dało, ale jego współpracowników) strzelić dwie foteczki swoim potomkom ze zniczem, a potem wrzucić to na bloga z podpisem "lekcja patriotyzmu"! ... Dziś widziałam to na kilku blogach i aż mnie trzepie!

Gość co zalosnego jest
w rozdawaniu batonikow? Zal Wam tylki sciska, ze Wam nikt nie dal batonika? :D mozecie sobie kupic w sklepie, w koncu to koszt gora 2 zl pLN i nie rozumiem tego ekscytowania sie :O

Gość tupolew to fajne imie
dla chlopca

Gość MARIA LESZEK WIESIEK
LESZEK ; CIEKAWE JAK TE IMIE WYMOWIA NA ZACHODZIE ;BUAHHAHA anie wiesz czy twoje dziecko nie bedzie mieszkalo naprzyklad w holandi i bedzie musilo imie zmienic bo nikt go nie wymowi,hee ALE MARIA MOZE BYC MARYJA troche swiete ,ale czy do konca wole magdalena:-P STUKNIJ SIE W GLOWE DAJ LUKASZ BUAHHA ALBO WIESIEK;HAHAHA CO TY TAK KACZKI LUBILA; DAJ DONALD; TEZ OD KACZORA .:-P

To taka zbiorowa paranoja z tymi imionami: Lech, Maria. Podobne idiotyzmy były w 2005, jak umarł papież. Wtedy dzieci nazywano Jan, Paweł lub Karol, a dziewczynki-Karolina.

Gość emmaljunga to jest
jak Cie lubie Kornelkowa to nie zgodze sie co do batonikow, drozdzowek, czy herbaty - nie uwazam to za zalosne.

Nie musisz się zgadzać. Nie same batoniki czy herbata były żałosne. Żałosna była obłuda większości zebranych tam ludzi. (część na pewno poszła z prawdziwej chęci pożegnania, ale część i mam wrażenie , że to ta większa raczej szukała sensacji)

bez sensu. tj pewna dziewczyna ktora urodziła trojaczki w dzien smierci papieza i dała Jan, Paweł i Karol. a imiona miała wybrane już inne

Polacy to hipokryci...najpierw wybrali Ś.P. Lecha K. na prezydenta, potem z niego drwili, a gdy zginął chcą nadawać imię dziecku jego imieniem...straszne:o

Gość bukaa
Jednak większość go nie wybrała. :p

niby nie, ale wystarczająco tyle, by został prezydentem, a potem nikt się nie chciał do tego przyznać (oprócz moherów:p)...teraz grają szopkę pod tragedię, a niedawno mięli go w poważaniu...smutne i żałosne