Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsddtygfydxz

Wasze sposoby na tesknote za ukochanym/ukochana. Dawac!!!!

Polecane posty

Gość dfsddtygfydxz

Gość internet, telefon. komunikator
y, radio, tv, pisanie listow, pamietnikow... :D

Gość ??????
mojego nażeczonego deportowali...........nie widziałam go już 2 miesiące, bardzo się kochamy.....a on jest teraz W BRAZYLII.....sama mam problem jak sobie z tym poradzic.....

Gość dfsddtygfydxz
No wlasnie. Problem pojawia sie gdy nie mozna sie czesto widziec, a jednak bardzo sie kocha.

Gość dfsddtygfydxz
internet, telefon. komunikator y, radio, tv, pisanie listow, pamietnikow... Tak to sa wlasnei moje spsooby. Ale mam nadzieje, ze znajda sie tez takei ktorych nie znam ;)

Gość mozna jeszcze wyslac
golebia pocztowego lub poslanca na koniu ;)

albo alfabetem Morse'a Dozwolone znaki*: A,a B,b C,c D,d E,e F,f G,g H,h I,i J,j- - -- - - -- ---K,k L,l M,m N,n O,o P,p Q,q R,r S,s T,t-- - -- - --- -- --- - -U,u V,v W,w X,x Y,y Z,z Spacja Kropka Przecinek- - -- -- --- -- ** ** ***1 2 3 4 5 6 7 8 9 0---- --- -- - - -- --- ---- ----- *) Polskie znaki są akceptowane. Są traktowane jak łacińskie (np. ą=a). **) Stawiany jest dodatkowy znak "/". ***) Znak jest traktowany jak przerwa między literami.

Gość dfsddtygfydxz
Dzieki, ale sa na szczescie latwieksze i pewniejsze sposoby. Dobrze ze sa tutaj osoby z poczuciem humoru ;)

hehe najlepiej zajac sie czyms pozytecznym, np.pieleniem grzadek. tesknic mozna ale, kto teskni bez snu, posilku, pracy i setki innych zajec kazdego dnia, nie mowiac o nocy :)

Gość dfsddtygfydxz
O tak. Zajac sie czyms pozytecznym. To naprawde pomaga. Wtedy nie mysli sie tyle i automatycznie mniej teskni.