Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

na szczęście nie groźny, ale ja już od dawna wiedziałam, że prędzej czy później ją to spotka :( Stres wykańcza...

Jasne, że tak. Sama po sobie nawet widzę jak się odbija na zdrowiu. Ale najważniejsze, że nic jej się nie stało poważnego :)

Jest! Już kiedyś o niej pisałam :D Szałas w lesie albo lepianka :D Wtedy boisz się tylko dzikich zwierząt :D Jolu, podtrzymuję pytanie Latwaca :) Jeśli można?

Mariusz, koło niedźwiedzia... Znasz dowcip o chrzcie bojowym w głębokiej tajdze. Trzeba zrobić 3 rzeczy... :D

Ja mam tylko drobne pytanie. Nie dałoby rady coś zrobić z tymi kwiatkami? Bo mi zasłaniają ekran. No offence naturalnie.

No właśnie, nie wiadomo co tam misio sobie zachce :D:P

Gość Szaroperłowa
Witajcie Wszyscy. Piotrze, pszeniczne smakowało jak najbardziej i dobrze mi się rozmawiało mimo eksperymentów akustycznych na Rynku :) Tym razem to chyba ja się tak obawiałam, jak Mariusz poprzednio; wiesz, tak z ekranu wzbudzasz respekt ;) ;) ;) Rozczaruję Cię: na wątek o gąszczach trafiłam przypadkiem i szkoda mi było zatrzymać go dla siebie :D A wasza rozmowa przypomniała mi Marię-Awarię, która śpiewa, że "zapuszcza ogrody". Olu, także mi przykro z powodu Twojej przyjaciółki; dobrze, że się obroniła. Stres za źródło różnych schorzeń uważają nawet dermatolodzy, że nie wspomnę o poważniejszych specjalistach. Praktycznie nie mamy szans w tej naszej rzeczywistości. Ale nie dajmy się bez walki. Za misia dziękuję ;) chyba, że oswojony i bez pazurków :)

Cześć Basiu. Cieszę się, że smakowało i w ogóle :) Olu z wilkami bym uważał. Wiesz dlaczego... :D:P

Gość Szaroperłowa
chyba, że w tańcu :)

Cześć Basiu :) Dziękuję Ci. Piter, może Cię rozczaruję, ale wilków się nie boję :P :D A już na pewno nie jestem potulna jak owieczka :D

Olu, hmmm... obym nie musiał sprawdzić tej odwagi :)

Się uśmiałem z sytuacji. Napiszę strofę (częstochowską). No bo Ola wie A Wy nie Hie hie hie :D

Żeby nie tylko było - owca nienasycona, a wilk... A wilk sobie poszedł :D:P

Gość Szaroperłowa
..byle nie dzika świnia :P

Może być nawet dziki knur, bylebyście przestali się czepiać wilków :) Olu, wataha ma tylko jednego lidera :D

Gość Szaroperłowa
Basiora ? :D

Mariusz, dowcip tak spuentowany znam w trochę innej i rozbudowanej romantycznie formie :)

Hahahaha :D Cóż za wspaniała rozmowa Mariusz :D Piter, ale lider sobie poszedł, a jak kota nie ma to myszy harcują :D :P

Basiora Basiu. Aczkolwiek w przypadku Oli, to chyba Aleksandora. :D:D:D:D:D:D:D:D:D