Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Luksusowa dama z chinola

Polecane posty

3 minuty temu, spankolot napisał:

lajw na tiktoku, siwa ewidentnie po procentach 

Zawsze jak widzę ją z tym nochem na ekranie widzę Mariana🤣

17 minut temu, spankolot napisał:

ciekawe co z jej super rzeczami:

- rzeczy do tańca, tymi butami na metr wysokości xD 

- apką do liczenia kcal w tel 

- gliną

kto da wiecej? co jeszcze było?

Ja pamiętam taki plaszcz dżinsowy z paskiem i z broszka chanel

I wszystkie dresy/komplety z adidasa. Podejrzewam że mogłyby zrobić bum, gdyby je założyła 

Edytowano przez Karolajnaaaaa
  • Thanks 1

18:24 piwo Bojan w lodówce. Nad nim 2 opakowania ciasta z Lidla. 3 paczki tortellinich, kilka serów... A to dopiero początek. Można by pomyśleć, że szykuje się jakieś spotkanie z koleżankami, ale ne, ona to wszystko sama przeżera. Zapasy, jakby się panicznie bała, że zabraknie.

Te Wicki bez żadnej wiedzy, o podstawowe rzeczy się jej pytają...

• Like 1

Oj zakolak. Żeby wiedzieć czy pierwszy mąż jest jak naleśnik, trzeba "usmażyć" chociaż dwa. Są takie gospodynie, którym naleśnik i mąż wychodzą za pierwszym razem. Ale ty jesteś chu*jową panią domu i żoną.

• Like 2
  • Thanks 2

50 minut temu, Syreni śpiew napisał:

15:20 start pokazu łazienki. JAKI GNÓJ. Jak można doprowadzić pomieszczenie do takiego stanu? Tłumaczy się głupio, że nie sprząta, jak laski na insta, czystych pomieszczeń. Wszystsko rozumiem, ale są granice. Jak jedna osoba może narobić takiego bajzlu i w nim funkcjonować? 😮

Wyciągnęła włosy ze szczotek!😳😳😳 Co ja gadam włosy, to co wyjęła wyglądało jak jakieś małe zwierzątko 😱 Czy ona przypadkiem nie mówiła że tego nigdy nie robiła i nie ma zamiaru zrobić? Znowu dwie ryby w przeciwnych kierunkach płyną 😂 

Jej mieszkanie wyglada jak melina, jak mozna funkcjonowac w takim ...*niku? 🤮🤮🤮

• Like 1

28 minut temu, Oli90 napisał:

Wyciągnęła włosy ze szczotek!😳😳😳 Co ja gadam włosy, to co wyjęła wyglądało jak jakieś małe zwierzątko 😱 Czy ona przypadkiem nie mówiła że tego nigdy nie robiła i nie ma zamiaru zrobić? Znowu dwie ryby w przeciwnych kierunkach płyną 😂 

Co????? A tak się zarzekała, ze nie bedzie czyścić szczotek. Jak widać wyszczekna i wazna tylko do kamery a poza  kamera to robi co jej  ludzie pisza.

• Like 2

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

15:20 start pokazu łazienki. JAKI GNÓJ. Jak można doprowadzić pomieszczenie do takiego stanu? Tłumaczy się głupio, że nie sprząta, jak laski na insta, czystych pomieszczeń. Wszystsko rozumiem, ale są granice. Jak jedna osoba może narobić takiego bajzlu i w nim funkcjonować? 😮

To prawda. Też mnie zamurowało jak zobaczyłam ten syf.

Owal przy składaniu naleśników nastki pijącej zielona herbe i zagryzającej antyoksydacyjnymi borówkami. Blur ewidentnie nie łapie od dołu. Miód na me Łoczka.

Co ona z siebie zrobiła.. Jak chce złapać portki to musi wykombinować lepszy kontent wtedy może jakiś młody gold digger się napatoczy bo na normalnego szans nie widzę..... 

Edytowano przez MONIKA

18 minut temu, Phoenix_x2 napisał:

Muzyczka jak w serialu alternatywy 4 haha

A mi się wydaje że podpatrzyla to u "slawniejszych" koleżanek i jest to na plus. Co jak co ale jest to progres taki podkład tworzy jakiś klimat niż to psychodeliczne przyspieszenie

Edytowano przez MONIKA

2 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

No i wściekły szpadlarz

Bober na wierzchu

😂😂😂😂

Jakim cudem ja ominęłam produkcję z tym kadrem? czy wyceła?

Dziewczyny UWAGA OFFTOP:

macie siwe włosy? ja już mam całkiem dużo (38 lat) i mnie to dobija bo nigdy nie farbowałam 😞

9 minut temu, MONIKA napisał:

A mi się wydaje że podpatrzyla to u "slawniejszych" koleżanek i jest to na plus. Co jak co ale jest to progres taki podkład tworzy jakiś klimat niż to psychodeliczne przyspieszenie

Ogólnie tak. Tez zauwazylam, ze sie ostatnio troche bardziej "przykłada", jakies inne ujecia wrzuca, cięcia, mjuzik, dzeje se

4 minuty temu, biednakicia napisał:

Dziewczyny UWAGA OFFTOP:

macie siwe włosy? ja już mam całkiem dużo (38 lat) i mnie to dobija bo nigdy nie farbowałam 😞

Nie mam ale spojrz na taka siwutenka anne muche, pięknie jej w naturalnej siwiznie..jakies ladne cięcie i da się wygladac z klasa i bez chemii na glowie. 

• Like 1

4 minuty temu, Phoenix_x2 napisał:

Ogólnie tak. Tez zauwazylam, ze sie ostatnio troche bardziej "przykłada", jakies inne ujecia wrzuca, cięcia, mjuzik, dzeje se

To jakas totalna amatorka, a ona "profesjonalnie" nagrywa ponad 10 lat. Popatrz na kadry, dodaje muzyke ale nie wycisza dzwiekow otoczenia, czesto "kreci" podloge, dzwiek porazka, montaz nie isnieje, robi filmy, jak wszystko, byle jak. 

• Thanks 1

"Pierwszy naleśnik jest jak pierwszy mąż, zawsze do kosza".. Jakoś niefortunnie wyszedł jej idealnie i pochłonęła ze smakiem😂, tak więęęc wece.. naleśnik pokazał prawdę😁

• Haha 1

11 minut temu, Busz3131 napisał:

To jakas totalna amatorka, a ona "profesjonalnie" nagrywa ponad 10 lat. Popatrz na kadry, dodaje muzyke ale nie wycisza dzwiekow otoczenia, czesto "kreci" podloge, dzwiek porazka, montaz nie isnieje, robi filmy, jak wszystko, byle jak. 

Oczywiście, ze tak. Ale chyba sie naczytała pocisków tutaj co do jakości jej tfurczosci i chyba próbuje cos zmienić, a ze nieudolnie to swoją drogą 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się