Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Z tym listopadem to jeszcze nie wiem. Ale jest to prawdopodobne.

Grubszej sprawy raczej z tego nie będzie. No chyba że somalijscy piraci wkroczą do akcji i nie będzie powrotu do portu. Ale nikomu przecież źle nie życzę. Na urlop pójdę chyba w przyszłym tygodniu albo w następnym. Jeszcze nie wiem. Tak po prawdzie nie chce mi się.

A mi jakoś w tym roku ani ani. Sam nie wiem czemu. Lubię takie nagłe wtręty jak ten z nk. Błyskotliwe, inteligentne i trafne :D Nie ma to jak poziom dziesięciolatki /-latka :D

Ja bym najchętniej gdzieś wyjechała i zmieniła otoczenie w celu zdystansowania się do wszystkiego. Jeżdżę codziennie do pracy :classic_cool: :( A jaką radość mają z "dowalenia" nam :D:D Żal.

A mnie wcale ich nie żal :) Widocznie tacy też potrzebni w planie stworzenia :D

No ale weź i napisz takiej "you're so pathetic"... :D

Gość Szaroperłowa
Bry wszystkim. Melduję, że wstałam o 8-ej. Jak na mnie to duże osiągnięcie. Jeszcze tylko przestanę chodzić spać grubo po północy i wszystko się wyreguluje ;) Zaparzam kawę i przysiądę na chwilę, potem zacznę biegać, żeby znów w największy gorąc schować się w ogródku :) Olu, fajnie, że jest możliwość, że przyjedziesz :D Piotrze, już mniej niż 8 h ;) Mariusz tym razem zaspał albo rzucił się od rana w wir pracy.

Cześć Basiu. No sukces dziś z tym wstawaniem. Ja się obudziłem o... 3:28 :D:P

Gość Szaroperłowa
No, zaszalałam :P Od dawna się przymierzałam, ale przeszkadzała"słaba silna wola" ;) Piotrze, ja się budzę nad ranem, ale dosypiam. Problem jest ze zwleczeniem się z łóżka. Może i dobrze, że wasze prokreacyjne plany się odwleką, bo w czasie ramadanu nie wypada ;)

Basiu, ja sobie to tłumaczę tak - mam bardzo silną wolę, która robi ze mną co chce :D Ostatnio notorycznie budzę się mniej więcej na 30 minut przed budzikiem - zgroza :O Basiu, ja bezwyznaniowa jestem ;)

Gość Szaroperłowa
Tłumaczenie sprytne ;) Budzenie przed budzikiem to faktycznie zgroza. Kiedy chorowałam, było na porządku dziennym. Doszłam do kilkunastu minut spania w ciągu nocy; plus, jak się udało, krótka drzemka w dzień. Olu, pewnie jak mur padnie, problem się rozwiąże..

Nie ma nic gorszego, zwłaszcza jak budzik ma zadzwonić o 4:20 😭 Rozwiąże się, ale potrwa to około 3 miesiące. Nie wiem czy znajdę tyle sił w sobie.

Gość Szaroperłowa
Zgadzam się, nie ma. Siły się znajdą. Będziemy Cię tu wspierać. (Piotr każdego do pionu postawi :) :) :) )

Gość Szaroperłowa
O, jesteś, Mariuszu :) Gdzie rozdają takie sny? Jestem chętna ;)

Gość Szaroperłowa
Biegnę na zakupy, bo nawet chleba nie mam. Zgłoszę się jak wrócę. Na razie.

Cześć Mariusz :) Zazdroszczę snu, bo ja miałam jakiś powalony koszmar, z którego obudziłam się z największą przyjemnościa...