Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość Szaroperłowa
..Kogo podejrzewasz, Olu ? ;)

Gość Szaroperłowa
Mariusz, biedactwo, jesteśmy z Tobą :) Olu, do wieczora.

Gość Szaroperłowa
Witam wieczornie. Co tam u Was? Tutaj wreszcie przyjemnie, bo wbrew prognozom ranne chmurzyska się rozpełzły i znów prażyło. Zrobiłam ciasto z brzoskwiniami, zobaczymy, co z tego wyjdzie, miałam dłuuuugą przerwę i pozapominałam, jak się działa w kuchni. Cały dzień przesiedziałam w domu, to teraz udam się w odwiedziny do przyjaciółki.

Gość Szaroperłowa
Dzięki. Dawno nie odwiedzałam ludzi, naprawiam to od niedawna. Szkoda, że ciasta nie możesz, bo a nuż się jednak uda, to bym się podzieliła :) Żebym jeszcze rozumiała, co wkleił Mariusz.. oprócz nazw zespołów ;)

Dzień dobry :) Wczoraj miałam dość zajęty dzień i nie dałam rady zajrzeć do Was. Basiu, ostatnio ciasto piekłam... nie pamiętam kiedy ;) Gratuluję Ci wobec tego :) Mariusz wkleił apel do ludzi słuchających wartościowej muzyki. Jest akcja 1 go września, mająca na celu zbojkotować muzykę Justina Bibera. Chodzi o dodanie komentarza i flagi do jakiegoś tam jego filmiku. I prośba o rozpowrzechnianie w/w komentarza pod klipami zespołów wymienionych itd. Mariusz, a gdzie to ma się odbywać? Na YT? W zasadzie jakoś nie jestem przekonana co do powodzenia tego przedsięwzięcia ;)

No witam Cię serdecznie :) Czyli można dowolnie zjechać smarkacza? :D Wiesz, w Viagrę to ja się nie mieszam, hehe Na demotach widziałam, że dzieciak chce napisać autobiografię :D Spoko, mając 16 lat na pewno posiada się bagaż życiowy 100 - letniego starca ;) Jakiś dziennikarz nabijał się z tego pomysłu, że to będzie kolorowanka raczej :D Ano, pewnie uzależnienie ;)

A, ja nie wiem czy nie zapomnę. Zresztą, w zasadzie trudno winić dzieciaka za szajsowatą muzykę, skoro jest na nią popyt i tego publika oczekuje :( Smutne, lecz prawdziwe... Hahaha, właśnie Wojewódzki i Figurski puszczają piosenkę tygodnia radia Maryja :D:D:D

tu jestescie czorty,ale widze WAs tu i tak gosccinnie machne🖐️

Szlag by mnie trafił przy Zet czy RMF :O Współczuję :O Ale to nic. Kiedyś pracowałam wśród osób około 50 - ki i całymi dniami słuchałam radia Piekary. Nie wiesz co to jest, więc już wyjaśniam... Otóż, przez 24h na dobę serwują śląskie szlagiery :O

Zapraszamy Tenn :) No, ja też nie wyrabiałam. Psycha mi siadała. Oczywiście, musiało to być odpowiednio głośno, żeby było słychać słowa. Na szczęście nie pracowałam tam długo ;) Mariusz, a nie możesz się poratować słuchawkami?

Założę się, że niewiele w okolicy może się pochwalić 70C :)

Gość CANDESSIA
ja też szukam prezyjaciela najlepiej żonatego bo ja rownież jestem mężatką tak do porozmawiania a w realu niestety ale mój mąż w życiu by nie zaakceptował faceta obok mnie obcego.Chodzi mi o rozmowę o wszystkim.

Średnio się spało. Duchota. Dopiero nad ranem przyjemnie się zrobiło. Cholewka, nie jestem żonaty już niestety.

Gość CANDESSIA
ALE BYŁEŚ WIĘC TEŻ MOŻESZ SIĘ ZALICZAĆ:-)