Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Pedofilia :D :D cierpka pedofilia :O :-) Mlodszy? :-) :classic_cool: Taki Gibson, przepiekny..do tego dobre czerwone...i stosunek jak nic :D

No młodszy, młodszy :) W rzeczy samej. Stosunek emocjonalny z Gibsonem :) Skądinąd Hank Moody miał Les Paula, pijał wino z kobietami i trzecią czynność też wykonywał. Często :D:P

Mnie to nie grozi, bo nie posiadam takiej gitary :D:P

Księżycowy :) Z tą resztą też bym polemizował, bo za "Bożole Nowo" nie przepadam. Wolę kalifornijskie, chilijskie. Ogólnie pacyficzne :)

Nie no, w 41 to Japończycy Pearl Harbour zaatakowali :D

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Sorry, ale zadzwonił i się zapowiedział pan z ubezpieczeń i musiałam szybko odkopać mieszkanie z bałaganu i poświęcić mu trochę czasu. ..Też jestem młodsza, nie tylko od '41, ale także od '62 :)

Tu się zgadzam :) Czas na mnie. Może odezwę się jak dotrę do mojej jamy :) Choć przy obecnym stanie komunikacji może mi to zająć sporo ponad godzinę albo i więcej :) Do miłego w razie czego (również tego i owego) :D:P

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Widzę, że stosunkowo dobrze radzicie sobie beze mnie ;) 41 lat temu człowiekowi stanął na Księżycu ???? :P

Basiu mogłaś mu opaskę na oczy założyć. Przecież on zna umowy na pamięć, a to Ty musisz dokładnie czytać ;)

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Cześć, Piotrze. Do.

Basiu, dokładnie 20 lipca 1969r. :) Nawet kiedyś coś wygrałem w związku z tym :D

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Nie mogłam. To skomplikowana sprawa cesji i potrzebny mi był pełnosprawny, żebym w ogóle coś zrozumiała z tego, co napisane; palcem mi trzeba wskazać ;)

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Ola, właśnie: wracaj, Księżycowa Wróżko :) Mariusz - duetu Oli i Piotra nie przeskoczę nawet z trampoliny, też ich lubię czytać :) Ale dziękuję i Biance i Tobie :D

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Na razie się żegnam; wrócę wieczorem: podjęłam ambitne postanowienie nieprzysypiania ;)

Sorry, ale dzisiaj naprawdę błądzę myślami i nie umiem się skupić za bardzo nawet. Poprawię się, obiecuję :) Bianka, odpisałam.

"41 lat temu człowiekowi stanął..." Na księżycu mamy sześciokrotnie mniejsze ciążenie. Może dlatego z chwilą lądowania tak szybko się potoczyły wypadki :) Szkoda że w pobliżu żadnej Lunarianki nie było :D:P

Od razu wyjaśnienie. Wspomniane przeze mnie wygranie czegoś tam nie było związane z ukrwieniem. Raczej z postawieniem nogi :) W dalszej części konkursu przeszedłem do finału i wygrałem coś jeszcze. Tym razem chodziło o skoki :D